tommy hilfiger



2009 förälskade jag mig i dessa så in i helvetes snygga skorna men jag var så dum så att jag inte gick och köpte dem.
Jag hade kunnat döda för vissa skor och detta är ett par såna mördarskor. Gud vad jag älskar dem. Dem är perfekta med sin kilklack  och med den gulliga rosetten och att dem är randiga blåvita... det är så jälva perfekt. Och ås finns det inte mer än ett år varje textil så det är en massa nya mönster varje år,,

iår finns det två som skulle kunna halvt mäta sig med dessa men det är frågan om jag ska köpa. Testade ett par förra året i strl36 och dem var alldeles för stora och det är den minsta storleken! :( Fan... men jag kanske kan reglera detmed rosetten..

vilka är snyggast??



törsda

ja jävlar. jag åt nyss kvällsmat som inte blev så super lyckad. Tur att jag har tid på mig att träna så jag blir västa kocken tills jag är en mormor och kan laga lika god mat som bara mormrar kan :) Dansen idag gick Super! två gånger kvar och sen är det en massa gemensamma rep och sånt men fasen vad roligt nu när allt börjar sätta sig och vilka framsteg dom har gjort sen då! tack vare mig. haha.

nu så kallar sängen. jag ska va duktig och gå upp i tid imorgon så jag hinner göra alla måsten jag har på morgonen. dom är så många och tiden så kort. see u l8r sk8r
 
Elma fick va med på en liten hörna idag

ett hej <3

Ibland kan små saker göra så himla mycket. Idag när jag kom till praktiken såg jag att Hampe hade ringt. Och han ringer aldrig när han jobbar näst intill så jag undrade ju vad han ville så jag ringde upp. Då ville han bara säga hej. Är han inte för gullig. Jag blev helt rörd och levde på det hela dagen. Det är såna småsaker som är viktiga för mig. Gud vad jag Älskar honom. Han vände sig precis i sömnen och tog tag i min fot så nu ligger han och håller den.. Det är också en såndär sak som jag älskar att han gör.. fast att han inte vet det så håller han ju i mig tillochmed i sömnen <3

jag är kass

Det som är tråkigt med mig är att jag glömmer bort mycket. Hela dagarna går jag och kommer på så jäklans bra saker som jag vill skriva och sen när jag kommer hem, tro fan jag har glömt allihopa! Men det är ju frågan om det hade varit kul att läsa, jag trycker det är roligt att tänka det men det är så låga saker så det kanske inte är lönt..

En sjuk sak som jag också kan störa ihjäl mig på är att jag måste ta tre skedar O'boy om jag ska göra o'boy. Är det då ett litet glas så blir det ju alldeles för starkt men jag måste ändå ta tre för annars blir jag nog galen. Jag har börjat kompromissa lite med mig själv iaf. Det räcker om det bara är lite ytte pytte på den tredje skeden så gälls den ändå.. Jag är störd


en annan sak?! Vilka läser? Jag är nicke nyfiken..  eller Nicke fiken som egon sa
fasen vad jag svammlar

mina ben!

ajsing bajsing fan vad jag har ont i benen idag! Helt sjukt. Det har varit en superbra helg och en Bra måndag. Slutade tidigare idag för att åka på en tripp till Åhus och min man. Vi valde golv till hela lägenheten så det är så skönt att man slipper tänka på det mer. Det börjar närma sig med stormsteg.!! Snart är ajg vuxen :P
Har jag inte träningsvärk imorgon är jag fan inte normal för fy sjutton vad vi körde hårt idag på träningen. Jag och Johanna kommer va värsta biffarna sen. Nej nu får jag gå och hjälpa Hampe. Han sliter med disken. (Hoppas han är färdig när jag anländer till köket)

braaa

Hallojsan. Batteriet tog såklart slut mitt i min lilla fotografering så jag blev inte riktigt färdig med bilderna. Men dom kommer... Vilken härlig dag vi hade igår. Jag satt ute och solade mig på altanen så att fåglarna blev bländade. Oj vad vit man är! Men skönt var det. Nu längtar man som fan tills man verkligen kan gå ut i skinnjackan utan att frysa. Det var verkligen vårkänslor för jag fick en glass av Hampe och det är väl vår om något när man bara känner att jag måste ha en glass annars går jorden under!
Var på kalas också hos min faster. Det var ju Earth Hour och  jag kom på en rolig sak... när klockan blev halv nio så smög pappa ner i källaren och bröt strömmen. Det blev ett himla ramaskri för det var ju precis när vi skulle ha KAFFE så någon earth hour i det huset blev det inte.. bara hos oss som satt på altanen för vi vägrade ha tänt :) Lite roligt.
Idag har jag fikat med mina klasskompisar som jag kallar dom. Det var BRAAAA haha

long time no see

Längesen.. tänkte faktiskt att jag skulle hinna fota mitt rum lite idag. Jag är ju LEDIG och det är så skönt. Dock var jag uppe vid sju så det var ju mindre kul men det är Hampes fel. Jag är hundvakt åt 3 busar men jag ska snart överge dem och sticka hem en stund. Vi ses at home!

its fucking waaam

Imorgon ska jag träffa mina flickor. Dock inte alla men två.. Det är alltid något! Sofia och Dicken YES! det ska bli MÖJS. Och idag fyller min LisaFisa år. 22 år. fan vilken kärring :)
Här är vi på balen sofia emma o jag och vilka hamnade inte på förstasidan
i tidningen? Jo dessa snyggingarna prydde hela tidningen fint de!

wallpaper

Jag blir GALEN på mig själv. Jag hittar ingen tapet som jag vill ha i sovrummet. Jag vill inte ha en som är för lik den jag har på mitt rum nu så det går fetbort om det är Beige/Guldig och blad på. Detta är en bild från 2008 så det ser inte riktigt ut så på mitt rum nu men sängen och tapeten är ju samma.. har tänkt fototapet och i alla olika banor.. det kommer bara inte till mig.. det brukar det göra... jag säger alltid " jag vet vad jag vill ha när jag ser det"



escada

Nu finns det en punkt till på min önskelista. Det börjar ju faktiskt närma sig min födelsedag. Om exakt 3 veckor idag.. HÄRLIGT! Innan har jag haft en parfym eller jag har många på samma gång till olika tillfällen så dom räcker länge.. Men nu är nästan min Moon Sparkle typ slut och jag kan ENDAST använda den vid väldigt viktiga tillfällen. Så igår när jag var och snackade med min kompis som jobbar med smink o parfymer o sånt hittar jag min nya älskling. Taj Sunset. Den bara måste bli min!!!!

helgen

Fredag slappe som fan. Halvsov hela kvällen och mitt i natten trillade det in en älskling i min säng.
Lördag jobba Lång lördag blev det, kommer kännas skönt i plånboken.  Efter jobbet kollade jag och Hampe på Stinas och patrics nya lägenhet sen var det mys 3000 som gällde. Wok o nudlar min favvo och morötter med tacodippa..
Sondagen spenaderade vi så duktiga i lägenheten och sen dans. Nu är jag TRÖTT!!! det ska man inte va efter en helg. fan

snöblä..sk

ja, jag har ju inte tid med detta egentligen.. men vad ska man annars göra när man äter frukost i "köket". det gick bra igår på dansen. Ser ut som att mina torsdagar kommer se ut så framöver, i alla fall ett tag. IDAG ÄR DET FREDAG!!!!! så härligt, men ändå inte för jag ska jobba imorgon så då känns det inte som att jag njuter av fredagen som man ska. Vet egentligen inte vad jag ska skriva så jag kanske återkommer ikväll efter praktik pch allt

fem till halv nio

Imorgon blir det mycket dans. Ska vara ledare till tre grupper i rad för jag får täcka in för en som är sjuk. Ska bli roligt. I den ena gruppen är mitt kusinbarn med så hon blir nog rättså glad när hon får se mig (hoppas jag)


innan dansföreställning, 2010

renovering upp i halsen

Kan ju säga att jag är måttligt trött på allt som har med renovering att göra. Samtidigt är det roligt.. Men när man kommer från det ena stället där det är nerrivet in till betongväggarna och betonggolvet längtar man efter något vanligt att komma hem till.. Blir ni förvånade om jag säger att jag kom hem och vårt kök var borta. Fick fråga pappa var maten var han svarade: "i micron" där kom min nästa fråga som löd: "och var är den då?" en jäkla röra...

En sak som jag är tvungen att berätta för det är rätt knäppt. I måndags när jag var hemma så gick jag runt i huset och så tittade jag ut och såg att vi har en pool.  Jag hade typ glömt det så jag gick runt och tyckte det var skithäftigt och ja, sen var jag tvungen att skratta åt mig själv för att jag var så dum.


snyggt kök vi har va?  det nyaste på marknaden.

som tåget

Jäklar! Nu kommer det nog ändå gå fort med lägenheten. Känns bra nu för vi har vekligen kommit igång med bredspacklingen och att "bygga upp". Det enda som är lite jäkligt med det är att jag måste skynda mig att välja tapet till sovrummet. Det är så svårt!! Min säng är en brun färg som är ganska mycket rött i och det är inte det lättaste att hitta rätt färg på tapeten till den. Jag är ganska noga med vad det ska va också. Den får inte vara för lik den tapeten jag har nu och den måste kännas personlig. Jag hade kunnat välja en med ränder men det hade absolut inte varit jag ett minsta dugg så det käns tråkigt. Jag får helt enkelt leta vidare och hoppas jag HINNER hitta något. 


the studio

ååhh the studio ringde mig nyss och ville att jag skulle komma dit och ta med en massa vänner och allt dedär.. Jag har varit där en gång och Aldrig mer! Det var roligt men VÄLDIGT B. Med det menar jag att man blev sminkar som en fjortis.. alltså foundationen var i ett tjockt lager och håret var vidgjort på sidorna och inte bak(detta var egentligen inget dåligt för man ser inte nacken på någon bild, men ändå) ljuset som lyser på en när man blir fotograferad är fel vinklat... det var det på mig iaf.. men det var också många bilder som blev bra...Ja, jag vill inte dit igen iaf.. klagis Emelie har talat..


på denna bilden faller ljuset så fult att mina kinder ser ut att vara skit långa.. ni undrar säkert, men varför köpte du bilden då? ärligt talat så tittar man inte så NOGA på bilderna när man är där tyvärr..


denna bilden gillar jag, den är bra och häftig lite annorlunda mot vad jag sett innan där ifrån


denna gillar jag också för det är den enda jag sett som tittar in i kameran genom spegeln.. annars är ju själva spegel bilden ganska vanlig att se andra också göra..


wow!

Det var ett lyft att skriva det förra inlägget för under de 20 minuterna som har gått efter det så har jag pressat in 4 8or till och för de som kan räkna så förstår ni min lycka... väntar bara på att den sista ska krypa fram från någonstans och vara perfekt till låten... mamma kollade nyss på min "koreografi" som det så fint heter och hennes kommentar var "du är alltid så noggrann" det känns som ett bra betyg och jag tänker inte anstänga mig mer för att hitta på något "bättre" än det jag redan kommit på.. det är så jag gör alltid.. Det finns inget som är tillräckligt bra... Det kan alltid bli bättre.. Jävla tråkigt ibland att man är så kritisk mot sig själv.

here we go.. nu ska jag komma på den sista 8an sen är flera veckor fria från att komma på ny koreografi!!! Yey.


seeeeeeeeeeg

Fan vad seg jag är.. Har haft hela dagen på mig att hitta på dans men jag är fortfarande inte klar. Jag har kommit på 3 8or.. Har verkligen inte  några som helst idéer och hittar ingen inspiration heller. Fy vad tråkigt!!
Emelie förfan sätt fart på fläsket och få det gjort bara!! okejdå!

hemma-måndag

Idag är jag hemma. Orkade inte praktik idag, jag är inte sjuk eller så men jag kände att om jag fortsätter i detta tempot så blir jag det snart. Det känns som om jag inte har varit hemma på flera veckor. Hemma har jag ju varit men inte "hemma hemma" alltså bara varit så som jag har vant mig vid att kunna bara va, ta en dag som den kommer och göra lite måste-saker och så. Jag är ju egentligen väldigt bortskämd med det. Sedan studenten har jag varit Mycket hemma och det vänjer man sig vid. Jag har haft tid till att känna på mig att, Nu nu känner jag att jag har lite dans i kroppen somkan komma ut.. Nu går jag och hittar på några steg.. Men nu när jag har praktik är jag borta från typ 8.30-18.30 och när jag kommer hem så ska jag träna på måndagen och är iof ledig tis och ons kväll men jag kan lixom inte hitta på dans på beställning på det viset.. Varannan lördag jobbar jag på Ica och typ all ledig tid som jag hittar och orkar är jag och hjälper min pojkvän i lägenheten.. Man måste hinna träffa lite vänner och allt det med.. GNÄLLIG jag är jag VET!! Men idag ska det hända lite saker. Jag ska hitta på 8 st 8:or till mina barn och därmed är deras dans klar.. och sen ska jag städa undan lite kläder från mitt rum och lite småpyssel.. kanske raka benen ren av?? när hann jag det sist? oj vad långt.. jag ska Dansa nu.......


Feel
Can't you see there's so much here to feel
Deep inside in your heart
You know I'm real
Can't you see that this is really higher higher higher higher

Breathe
I know you find it hard
But baby breathe
Lying next to me
Its all you need
And i'll take you there
I'll take you higher higher higher higher

All the lovers
That have gone before
They don't compare to you
Don't be running
Just give me a little bit more
They don't compare
All the lovers



Det är till denna biten jag ska hitta på dans... säger kanske inte så mycket..


perfect

Denna lördagen har varit bra hittills! Tyvärr fick jag ju gå upp ganska tidigt men det var de värt. Var hos frisören redan kl9 och var färdig där 11. Jag köpte en massa bra saker till håret så om jag inte är fin i håret i framtiden är det pga att jag slarvat med mina saker. Köpte en inpackning, en wax för långt hår som lägger bebishåren som håller på att växa ut och ett bra spray. Man kan säga att det var min julklapp från Hampe för jag fick presentkort av honom där ifrån så en liten del är hans förtjänst.
Efter frisören var jag en snabb runda på stan, köpte inflyttningspresent till Dicken o Alex som jag ska till ikväll. Sen gick jag och provade skinnjackan från MQ och blev en smula besviken.. Den var inte lika snygg i verklighten. Den såg lite halvt oäkta ut så det vill man ju inte gå runt i.
Efter att jag gjort min runda på stan åkte jag till min kusin Emma och snckade en stund och fick en jättegod frulle ;) Efter det körde jag och köpte en blomma att lägga på Farmors grav för det är 6 år sedan hon dog idag. Sen körde jag och arbetade i lägenheten en stund. Nu ska vi till graven och sen Emma och Alex inflyttningsfest det blir KUL!  


freeeeedag!!!

eftrelängtad denna veckan! fan vad trött jag har varit. som om jag jobbar dygnet runt.. är så himla trött på morgonen men kan inte somna som jag ska på kvällen, vad är detta? nu  är det först duschen som gäller och sen praktik,, den e de dax för fredagsmyyys! Imorgon ska jag klippa mig och färga håret kl9! 9 en lördag! jag tog den tiden för att kunna va och arbeta i lägenheten lite också. jag vill att det ska bli klart där NU. Så det är väl rättså bra om man är där och gör något då. Yes egentligen skulle jag inte hunnit blogga nu på morgonen men datorn var på.. därav detta tråkiga oigenomtänkta inlägg. ha en bra dag! DET ÄR SNART HELG!!! (ledig helg för min del) i like

spring,

fan vad jag stör mig på att rubriken alltid blir med stora bokstäver! måste försöka ändra det. Hampe är i duschen så jag hinner lägga in en önskan om en ny skinnjacka jag såg förr förra helgen i jönköping.. tänkte sälja min gamla till mamma för hon lånar ändå den ibland. Jag gillar när dom är tighta och det är inte min svarta.
denna gillar jag skarpt... 365 sunshine på mq



i want your love, i don't wanna be friends

hoho! trodde inte jag skulle hinna blogga idag. Tight med tiden på torsdagar. Först praktik 9-18 och sen dans 19-20.30 men jag fick sluta lite tidigare på praktiken så jag hann hem emellan. Göttans. Jag blir så hypad på dansen. När jag skulle skjutsa hem flizan så ville jag bara skrika när jag pratade med henne.. liksom fortsätta likadant som jag gjorde på dansträningen.. för jag måste verkligen skrika för att göra mig hörd.... fasen vad dom babblar!
ursäkta att jag inte använder stor bokstav när jag byter mening. håller på att försöke lära mig att trycka på det... är van vid att det görs automatiskt på WORD!

dance, it's all I wanna do

Efter dansträningen i söndags såg min arm ut såhär och jag kände mig helt blå på hela kroppen. Men blåmärket på armen var helt klart värst.. Dem andra syndes knappt!



halv 8 hos mig

Kollar på halv8hos mig. Programmet är ju super! Men det hade inte varit någonting utan HELGE SKOG! Han är bäst

time is running

Varför är jag alltid så sen? Jag var verkligen aldrig det innan!! Hur kan man bli så förändrad? Nej nu måste jag stressa vidare till praktiken.. jag som hade velat vara hemma idag, man vill bara vara ute i solen en sånhär dag. När jag kommer hem är det ju mörkt! 

denna härliga vår..

Riktiga vårkänslor man får nu!! Så skönt när solen kikar fram. Man mår så bra!!! Idag på lunchen TVÄTTADE jag bilen!! jo idag gick det! Skönt att fått det gjort.. Synd bara att jag mötte en stor lastbil som drog upp en hel öken som la sig som ett så fint lager på bilen innan den ens hade hunnit torka!
Jag körde och köpte en liten vardagspresent till min Älskling också. Hans skal till telefonen gick isönder förra veckan så jag köpte ett nytt till honom. Hoppas han blir glad.


snart...

dax för sängen

Idag när jag gjorde vid mig upptäckte jag ett as fett blåmärke på min arm. Inte konstigt som vi krälade omkring på golvet igår. Men det knäppa är att där har jag inte ont men på axeln kan man knappt röra utan att det gör svinont men tror ni där är något blått över huvudtaget? Nej!
Idag har jag organiserat upp en massa tapeter som vi har på lager och det tog typ nästan halva dagen.
På lunchen var jag jätteduktig. Jag åkte till macken och lämnade in min retur till H&M sen ringde jag och bokade tid till UM och jag pratade med min chef på ICA som hade ringt mig och sen skulle jag åka och tvätta bilen.. men det gick inte betala så det får jag göra en annan dag :( jag som var så duktig annars.
Nej nu ska jag krypa ner hos min sovande bebis. godnatt

snabbis

Det är så tråkigt att jag aldrig har tid att skriva ner vad som händer. Här kommer en snabb uppd. I torsdags var det dans och det gick väl bra får jag ändå säga. Det är inte lätt att få 12st tjejer i 11års åldern att lyssna. Glad att jag aldrig har varit sån.. lydig som jag är.
I fredags blev det Cats efter praktiken. Hampe skulle hitta på vad vi skulle göra så vi stack dit med hans syrra och hennes sambo. Jäkla gott jag åt så jag höll på att spricka och ändå åt jag ännu mer när vi kom hem och skulle kolla på film.. godis borde förbjudas!
I lördags jobbade jag lång lördag så det blir goa pengar på kontot denna gången. Efter jobbet var jag en stund hemma hos Hampe och fick räksmörgås, tror vi firade hans mormor som fyllde 91 i helgen. Sen stack vi till lägenheten och jag rev ner dem allra sista tapeterna och rev ut den sista plastmattan så jävla underbart! Jag ska aldrig riva ner tapet i hela mitt liv igen! Iaf inte sju lager..På kvällen var vi bara hemma för jag var så jävla trött.
Söndag, familjen stack till Kosta Outlet och jag trodde jag skulle fynda men tjejavd. var inte så rolig som killarnas. Mkt mer till dem. Köpte lite iaf som jag kanske kan visa sen. På kvällen var det dans och nu sitter jag här som ett stort fett blåmärke. Vi kör en ny stil som är lite som breakdance vilket medför blåmärken på de flesta tänkbara ställen på kroppen. yes.. det var det. önskar att jag ska hinna skriva en liten rad här varje dag denna veckan iaf!
Ikväll ska jag planera bus med mina kusiner :) :) haha

i am spears - britney spears

Haha! Måste bara berätta en gullig sak om mitt kusinbarn Alva som är 1.5 år.
Jag har varit hemma hos dem verkligen supermycket innan när jag inte gick i skolan och Frida var mammaledig. Jag var lite som en nanny. Och i sommras så helt plötsligt en dag ville Alva absolut inte gå till mig. Hon tvärvägrade och det har väl blivit lite bättre men ändå inte superbra... Men iaf, jag börjar vinna tillbaka henne, hon kan säga EMMII. Och gissa om hon har sagt det nu när deras familj var i fjällen förra veckan. Det roliga var att det låg en skvallertidning på toaletten med en bild på Brittan, varje gång hon såg den pekade hon på henne och sa EMMII!

ser ni likheten? det gör tyvärr inte jag


what the hell am I doing here?

Ja, va fan jag ska ju hitta på dans till mina barn. Har verkligen inte haft tid eller lust att göra det på länge. Har inga som helst idéer heller så det känns så tvingat. Men något får jag väl knåpa ihop nu för imorgon kanske jag inte hinner. Jag och Hampe ska kolla på hur våra toaletter ska se ut efter att dem renoverar dem. Det ska snart va renovering i vårt hus.

Idag var <3 ledig från jobbet och han har varit i lägenheten hela dagen och jobbat. Så duktig han är.
Och jag har ju varit på praktik. Har varit med på ett kundbesök som var en reklamation (det hade blivit olika nyanser på täcksockeln vid taket på ett kök) Och sen har jag varit med och ritat ett kök som vi var och kollade på förra veckan. Lunchade i lägenheten med älskling också. Det var mysigt fast än att vi satt på paketen med golv och fick hålla matlådan i handen och äta med den andra....


bild från showen 2010 - Already gone
 

RSS 2.0