packa väskan

Nu måste jag snart börja packa. Imorgon bär det av mot destination okänd. Ska vara iväg över natten och allt. Spännande!

lite elmakärlek :)

nu e de fredags myyyyyyyyyyyys!

Fast det är inte så supermysigt men det är iaf fredag och det gälls. Idag har jag fixat. Hela dagen lång. Jag började med att pyssla ihop Fredriks inbjudningskort så nu är det bara till att skriva ut det. Efter det åkte jag till Ö&B och shoppade loss lite. Sen åkte jag till lägenheten och målade både min och Hampes garderob. Efter det stack jag hem åt lite bytte bil och hämtade släpet för vi skulle flytta rekvisita till showen. När den var flyttad körde jag hem med släpet och åt glass sen stack jag till lägenheten igen och målade min garderob en gång till sen var färgen slut så jag stack hem. :) Gott att jag hunnit med så mycket idag. Jag har även fixat en Riktig kund till mitt köksprojekt! Så roligt.


praktik-kök-photoshop-dans-student-lägenhet

Det snurrar i min skalle. Jag har så många bollar i luften att jag håller på att kissa på mig!
Jag ska redovisa om min praktik imorgon och det har jag inte riktigt börjat med :/ likt mig.. svar JA! Jag har ju såklart allt nerskrivet. Ska bara välja vad jag ska berätta så jätteilla är det inte.
Sen har vi köksprojekt i skolan och vi har fått en superbra lärare så det är himla roligt. Det tråkiga är att jag har så lite tid att ägna mig åt skolarbete nu. OCH vi lär oss att photoshopa i skolan och det är KUUUL!! Gissa om jag ska photoshopa mig en ny header!! Det tråkiga med det är att jag inte riktigt fattar vad jag gör fö fel när jag laddar ner det bara. Men det får vi ta en annan dag. Jag har även bestämt mig för hur inbjudningskorten till studenten ska se ut så nu är det bara att börja tillverka dem!! Nu ska jag sluta tjata. Vi får göra något roligare imorgon tycker jag!


min lyxfrukost förrförra veckan.. tycker det kan hända oftare


påskmiddag

Nu är det snart dax för mig att fixa till mig för jag ska äta påskmiddag med Hampes familj på Hovdala snart. Jag som skulle vara duktig och göra läxan tills imorgon. Det har inte blivit något av det. Men det är inget stort. Ska ta två bilder som är på två olika rum och komma på ett "problem" med rummen som mina klasskompisar ska försöka lösa till det bästa. Och så ska jag ha ritat en planlösning för de två bilderna. Inget mer än problemet är svårt. Vadå jag har inget problem i mina rum ?! Vad  ska jag hitta på?? Det är kruxigt. Nej nu får jag göra vid mig som sagt... har ju ett ben kvar att epilera också... c ya

varför?

1. Varför måste man vara hårbeklädd på kroppen?
2. Varför måste man ha 2 ben?

Epilerade just ben 1 och tänkte fan vad skönt att smärtan snart är över på detta benet... Men sen börjar jag tänka. Fasen det kommer ta minst lika lång tid att köra över ben 2 och det kommer göra dubbelt så ont eftersom jag redan har denna inställningen. Vad ska jag göra? Vänta och köra ben 2 imorgon eller nu? Ajajaj.
Det borde va förbjudet för håret att växa tillbaka när man har dragit bort det en gång tycket jag! 

pic.

Lite bilder som skulle kunna tävla om platsen på framsidan av inbjudningskortet till lillebrors student..





we gonna make it happen

Oj! Det blev en oplanerad campingtripp till Åhus igår. Roligt med lite spontan semester. :) Jag svettas i detta nu och lär inte orka skriva särskilt mycket. Men en bild kan jag bjuda på.


stolt

Nu har jag hör och häpna dragit fram cykeln. Den var inte lite dammig! Pappa har slipat något i garaget så man kunde knappt se vilken färg den hade. Jag spolade av den snabbt, pumpade däcken och sänkte sadeln för det är någon som lånar min cykel hela tiden men det går bra att hissa upp sadeln men inte sänka efter sig. Så jobbigt när man ska försöka nå ner till tramporna då!  Men jag fixade det helt själv jag känner mig så stolt så nu ska jag nog äta en kanelbulle som tröst att jag behövde göra sånt hårt jobb :)

ge mig av

Nu MÅSTE jag snart dra fram min cykel för en snabb städning innan jag ska cykla till stan för att snickra på kulisserna till showen. Mitt gnälliga jag har tagit sig fram men jag vill ju bara sitta i solen och njuta idag! Vem vill inte det? Jo ALLA! bye


student

Idag ska jag faktiskt börja fixa lite med min lillebrors studentinbjudningar. Jag har funderat över hur jag ska göra för jag vill göra riktigt snygga kort med ett foto på framsidan. Kan bara inte komma på något bra. Jag hade min student tillsammans med min kusin för vi tog studenten samma dag. Vi hade denna bilden på inbjudningskorten.
Då var jag nöjd med den men nu vill jag ha en ny idé. Får ta fram kameran och Freddes mössa och se hur långt min fantasi bär...


Heaven doesn't seem far away

Var bara tvungen att skriva en rad från ledardansens låt. Var och dansade nyss och vi äger. Lärde oss en hel dans på lite mindre än en och en halv timme. Jag var ju i Kristianstad också och det fick följa med en del saker hem. Vi hann bara gå i 5 affärer så det var bra jobbat. Selma köpte en bikini och jag köpte skor och en jumpsuit. Så gött att ha små fötter ibland (när man ska köpa converse) strl. 35 är junior och kostar 150 mindre än vuxen :) vad man tjänar på det! Skulle köpa ett par nya vita också för mina andra är sönder men det fanns inte inne så det får jag ragga up en annan dag :)



mina presenter


kamera från min älskling


En liten väska till kameran



vinglas från mormor och morfar och likadana från mamma, pappa o fredde


pengar från mamma pappa o fredde



presentkort från mamma o pappa på hudvårdssalong


en mine skål från fredrik


en vit assiett av släkten på pappas sida


och en i lime från samma skara


en stor ljusstake eller vad man vill ha den till av släkten på mammas sida


och ett presentkort från samma :)


presentkort från Hampes familj

sen fick jag en massa blommor som jag inte orkar lägg in bild på :)

todays to do


 

  • skriva om praktiken och skicka in.. det är redan färdigt men jag måste nog skriva om lite meningar
  • hitta på solodans som jag ska dansa i ledardansen och sen lära mig resten ikväll på träningen
  • åka till kristianstad med Selma och vänta på att Hampe ska komma så vi kan välja kakel
  • träna som sagt
  • köpa studentkort till tåget
  • en massa småpill som att ladda ner photoshop och titta efter inspiration för fasen vad rolig skolan är nu!!!!

nu ska jag verkligen försöka hålla bloggen uppdaterad. har varit väldigt dåligt med det den senaste tiden men jag har aldrig varit hemma så det har inte varit så lätt. nu när jag går i skolan är det en annan femma.. hemma iaf en dag i veckan då.


godnatt min skatt

nu ska jag sova. skulle gjort det för längesen. men jag fastnade såklart på datorn. har inte haft tid att vara på den på veckor... så nu när jag startade den så var det som ett bra klister mellan mig och den.. godnatt.. sov sött

min dag

Så nu dröjer det ett helt år tills det är min dag igen. Tråkigt att man inte kan fylla år lite oftare. Jag blir som ett barn av presenter. Helt galet vad jag är barnslig när det kommer till paket. Kan knappt låta någon annan öppna sina egna paket för jag vill öppna. Gud.. och jag ska va 22år. Det är helt sinnes vad tiden går fort. Snart sitter man på hemmet och har 14 barnbarn.

Jag lovade att uppdatera om vad som gömde sig i mina paket och eftersom jag fick en så fin och bra present av hampe kunde jag fota allting :) Så här kommer en summering.

Det får fasen bli en bilduppdatering imorgon för internet vill absolut inte lägga till några bilder nu...  om 5 min är det inte min födelsedag längre :(






22

Idag fyller jag år :)
Har redan fått en systemkamera av världens bästa pojkvän utan att ens ha behövt önska mig en och jag återkommer med vad som finns bakom paketpappret på de andra som står så fint på presentbordet.


en testbild. från min nya kamera.. får öva nu när jag har en bra kamera :)

haha luring

Det trodde ni va! Att helgens slut skulle ge en uppdatering. En total nedåtgång och så sköt det i luften igår när helgen led mot sitt slut men icke! Jag hade inte tid att skriva igår heller, eller tid hade jag men jag tog mig inte tid. Denna veckan ska jag iaf försöka va bättre på att skriva. Imorgon är jag ledig för då fyller jag år :) Nej nu ska jag först köra hem till mig och duscha innan praktiken. Ses nog bannemig ikväll.. Det säger vi!

weeeeeeekdays

Förlåt! Tiden räcker inte till så jag kommer inte synas här så hemskt mycket under veckan som kommer. Jag har planering som sträcker sig genom hela dagarna och jag har inte tid helt enkelt. I helgen var jag med min släkt i Karlshamn och var inte hemma mer än tio minuter på hela helgen så jag hann bara stressa iväg till nästa måste. :)
Sånt är livet som de sjunger, och lyssna på texten, den har rättså mycket att säga ändå.
Om EN endaste vecka är det min födelsedag :) jippi då får jag paket. Känner mig som en barnrumpa men jag Älskar verkligen att få saker,
Veckan som kommer:
Idag har jag inget spec planerat, skulle tränat men jag fick inte mitt gymkort igår för mitt csn kort hade gått ut för 4 dagar sen så jag får vänta på det nya. När man väl behöver det så ska det fan va utgånget. jävla mög.
Imorgon står det Show på schemat. Ska bli kul att titta på dansföreställning/teater.
Torsdag som vanligt dansträning och fortfarande hjälper jag min kusin så det blir två extragrupper att ta hand om.
Fredagen är inte planerad och det känns skönt.
Lördag, antagligen 65årskalas som jag inte ser fram emot så mycket.
Söndagen vigs åt dans från 12-17
Och såklart praktik HELA långa veckan

RSS 2.0