mys

Halloj! Har legat i soffan hela dagen med älskling och letat resor över nästa helg. Hemskt vad jobbigt när alla rum är slut typ överallt! Nu har vi iallafall bokat Stockholm week-end. På torsdag åker vi och kommer inte hem förrän sent på söndag. Ska bli så SKÖNT att få komma iväg. Han kommer dock inte tycka det är lika roligt som jag då han får panik inne i affärer.. Men vi får väl gå och titta på annat för hans skull. Mysigt ska det bli iallafall! Nu blir det 5små rätter och senare ikväll ska vi åka till Tormestorp på kvällsmat hos mamma o pappa. Härligt!! Måste tagga för jobb imorgon. 8 jobbdagar kvar tills mitt riktiga sommarlov börjar! godbye

lunch

Nu är min lunch snart slut för idag. Jag har ingen större lust att åka tillbaka. Har helt tappat gnistan. Och det blir inre bättre av att Hampe ringde imorse och sa att det hade varit inbrott i hans bil.. Mest synd om honom men jag mår så dåligt över sånt. Går och är arg och vill gråta. Det gör ont i magen. FY fan för såna som snor och är oärliga! Varför finns det såna människor? jo men så är det!

snart helg

bara två jobbdagar kvar tills den riktiga helgen infinner sig. Jag kommer inte orka göra många knop då! Fy vad jag är jobbetrött nu... Bajs säger jag. Mycket av min negativa inställning kommer utav att Hampe börjar sin semester imorgon med att lämna mig här hemma.. Jag som sett fram emot att mysa med honom lörd. em och hela söndag! Tji fick jag för han ska campa med sina polare. Och jag ska sura! För jag hatar när andra roar sig och jag måste jobba. Tur är väl det att han har jobbat på sina två semesterveckor så att jag slapp jobba ensam. Han är inte så glad.. men han har ju en desto gladare flickvän.. så han ska va nöjd. pengarna rullar in. Nu: Sova så jag ORKAR jobba imorgon.. Ingen sömn i världen går att hämta för att orka. Varje sommar drabbas jag av detta HAT!

(Såg till min förskräckelse att Kenza bloggat om Nasty Gal precis innan mig.. Hade inte läst det... Så ni vet att jag inte härmade henne.. väldigt viktigt! Haha)

nasty gal






www.shopnastygal.com

jag vet inte vad jag ska skriva för rubrik!

Idag börjar jag inte förrän kl ett. Så frågan är vad jag ska hitta på tills dess. Det finns så mycket jag vill göra. Tror att jag ska ta en runda på stan. Det var längesen jag var och shoppade. Vill bara meddela att det är 12 dagar kvar för mig att jobba! Alltså 10 fulla dagar och två halvdagar! Jag har mindre än hälften kvar och det är så skönt att veta!

Fiiist!



Nu jävlar tänder vi till! Sista dagen på Kristianstadsdagarna. Jag Juse och Stingwert ska festa till det en stund till och sen är det tåget till kristianstad som gäller. TREVLANS!

Godnatt

Nu måste jag sova för jag ska ju jobba imorgon! Så himla kul NOT! min sjätte dag denna veckan.
Har jobbat 16 dagar när jag slutar imorgon och då har jag 14 kvar. Gött att det går på det hållet iaf!
Sweet dreams

semesterplaner

Jag och Hampe har lyckats få 4 dagars semseter tillsammans. Så nu spånar jag över var vi ska tillbringa dessa fyra viktiga dagar. Det behövs verkligen en stor dos sommar-Sverige när man bara kan njuta av det en så kort tid. Det får bli intensivt. Några sommarställen som jag kan tänka mig att åka till är Västervik, Smögen, Öland.. Finns det något mer ställe som är sådär riktigt sommarsvenskt? Man vill ju ha havet, naturen och upplevelserna nära till hands.


Västervik


Smögen

förbannad

Nu har vi bott i lägenheten i exakt tre veckor på söndag. Det känns riktigt bra. Jag trivs och det är ju stort plus! Jag längtar verkligen ALLTID hem.. var jag än är.. okej.. inte alltid men efter en vecka borta är det bra för mig. Men här känner jag att jag bor. Jag sa till och med "nej nu måste jag HEM och lägga mig" ikväll när jag var HEMMA hos mamma och pappa. Jag blir så ledsen på något sätt att jag kan säga så ändå. Jag vill ALDRIG flytta hemifrån. Jag trivs som sjutton hemma i tormestorp på södra byvägen. Det är JAG!
Nu till det tråkiga.. Idag ringde Hampe mig på jobbet och frågade var han hade ställt sin cykel. Dum fråga tänkte jag för det vet väl inte jag? Nej för nu är den borta sa han.. jag tänkte om du hade flyttat den... Sen hittade han sitt lås  uppklippt.. SÅ Vansinnig blir man. När man har ställt cykeln i lägenheternas källare och låst den och det är bara boende som ska kunna komma ner i källaren med nyckel.. Den hann inte ens stå här i två veckor. Så tråkigt när människor inte kan skilja på mitt och ditt!

odugligt

Detta är inte bra, jag vet. Har verkligen aldrig tid. Får se om jag kan försöka ta mig lite tid i framtiden.. kanske rent ut av på lunchen idag! Jag fick ju igång datorn nu så.. :) Nu måste jag skynda vidare

schupp schupp

Jag har inte mycket att komma med. Var ledig igår och var hemifrån hela dagen. På morgonen cyklade jag till stan för att köpa skal till min telefon, men såklart så hade dom inte det jag ville ha.. Sen åkte vi till Åhus, mamma Wilma, Selma och Fredrik. Vi tittade lite på beach soccern mellan varven. Sen åkte vi hem och badade i poolen. Halv 8 fick jag med familjen på att åka till Hörby marknad. Man kan ju inte missa det :) Haha. Sen fick det bli sängen. En lång skön dag blev det. Men man är ju lika trött ändå. Nej nu måste jag tillbaks till jobbet....


goodnight sweethearts

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag är pigg på min lediga dag. Ska först iväg och köpa skal till min telefon sen drar jag till åhus och pressar..sweet dreams.

lasagne

Nu står lasagnen i ugnen och salladen är hackad. Jag ligger på soffan och väntar på att få stoppa i mig maten.
Det känns som att jag lever i en dröm. Jag kan inte fatta att vi har flyttat och bor här nu. Det känns lite som när man var liten och lekte mamma pappa barn i lekstugan. Men nu är det faktiskt på riktigt och än så länge klarar vi det galant. Det kommer bli 'nnu bättre när allt är tipp topp. För det är lite kvar att göra.

lunch

Nu är min lunch slut.. En timme går så fort när man är ledig och så sakta när man jobbar. Jaja, får väl slänga mig på cykeln och trampa mot Stoby igen. Efter denna dagen är det 23 jobbedagar kvar. Imorgon är jag ledig.

h-älg

Nu är denna ledighet slut. Nu kommer jag först längta till på tisdag och sen efter det så är det söndag som hägrar.. Denna helgen erbjöd lite gott och blandat. Johanna o Ralle var på besök i fredags kväll och snackade lite. Dock stack dom hem tidigt så då cyklade vi till Hampes kompis som hade fest och var där en stund. Jag cyklade hem för att sova när dom andra gick till Harry's. Jobbade i lördags och på kvällen var vi på 25-års kalas. Trevligt.. Jag drack bara välkomstdrink heeela tiden, den var så jävla god. haha. OCH jag kände mig väldigt välkommen. Det var fläder och en massa gott i den. Idag har vi byggt lite på min garderob som nu är näst intill klar. Det är bara en låda till att sätta dit men den har jag hemma i min gamla garderob och den måste målas om så att den passar in med den nya inredningen.. Mamma Pappa och Fredde var här nyss och fikade frukt i ugnen med vit chocklad och vaniljglass. Vi fick en ergorapido dammsugare och jag fick 12 svarta vattenglas som passar till mina vinglas. Fina flyttpresenter det! Nu gör Hampe mackor till oss och sen får väl sängen säga sitt. Godnatt!

Present!


RSS 2.0