Måndag igen...

Var flyger tiden iväg? Man hinner tänka: yes! Vad skönt med helg! Och innan man ens tänkt den tanken klart så sitter man på väg till jobbet igen på måndagsmorgonen. Men denna veckan jobbar jag i alla fall inte på fredag. Då är jag på minisemester.

Det blir en dag på lagret idag. Packa upp de två objekten som vi tömde i förra veckan och så ska vi få ihop något till ett hus som ser ut som kom och hjälp mig. Vi ska se hur det går :/


En utflykt senare

Idag följde jag med på en utflykt, som jag egentligen kanske inte skulle kommit på. Jag följde med tre florister på en blomstertävling. Det var intressant! Nu vill jag jobba som florist också! (och inredare och frisör) hantverk och kreativitet! I love ❤ jag har tyvärr inga bilder men det var häftigt att se! Det kan jag intyga. Tävlingen hölls i Lisebergshallen och jag kommer återigen infinna mig på Liseberg nästa helg! Men inte på blomstertävling då utan då ska jag hänga vid alla attraktioner! See ya


Igår var det bowling med dansledarna, jag tycker bilden talar för sig själv..


Vad ska vi hitta på idag?

Jag har inte något speciellt att skriva idag, kanske kan berätta lite hur min dag kommer se ut... Just nu sitter jag på tåget till Lund. Jag ska till en lägenhet där och stagea. Beroende på hur lång tid det tar så vet jag inte när jag slutar. Jag hoppas att vi ändå har flyt idag. För efter jobbet ska jag till Åhus och hälsa på Emma. Vi ska käka och umgås när killarna är på segway-konferens (jag vet! schysst att inte bjuda med resp :( !!!) men jag tror vi kommer ha väldigt trevligt själva också! Har ni orkat läsa såhär långt så vet ni vad jag ska göra idag.


Pinterest

Jag vill höja pinterest till skyarna! Det är en hemsida där användarna laddar upp bilder som på en anslagstavla eller pinboards som det heter på engelska. det är helt otroliga bilder man möts av ibland och man kan välja en mängd olika kategorier att bläddra sig fram genom. Har man tråkigt är pinterest verkligen stället att hänga på! Man får så mycket inspiration. Det kan vara en inrednings/bygg lösning, en ny design på din bröllopsklänning, pyssel som man bara inte förstår vem som kommit på såna idéer och ja, ALLT!

Ni förstår att jag är kär va?

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2483523/images/2012/pic_5034904be087c3697d0016ac.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2483523/images/2012/pic_5034905ce087c369840016a5.jpg" class="image">


Hejdå

Har precis sagt Hejdå till Fredrik. Inte alls roligt. :( men samtidigt är det spännande att han ska anta utmaningen att bo så långt bort. Jag kommer sakna honom så hemskt mycket, men vi ska åka och hälsa på honom snart. Tårarna rann och vi behöver inte säga något, vi vet att vi tycker om varandra så mycket! Det är skönt att veta. ❤


Helgen

Det har hänt en hel del för mig i helgen och ändå så har vi tagit det lugnt.. I fredags hade mamma och pappa lite avskedsmiddag för Fredrik som ska åka till Kina på onsdag! Jag kommer sakna honom så mycket! Och i lördags jobbade jag först och direkt efter åkte jag på "kräftskiva/kräftlunch" det var gott! Efter det så stack jag iväg för att leka fotograf åt min kompis och hennes kille som skulle på bal. Sedan var jag rättså slut så jag vilade i typ en timme. Vi hade lyx och blev bjudna på mat hos hampes föräldrar och sedan åkte vi på bio och såg snabba cash ||, den var bra men jag tröttnar så snabbt när de slåss och skjuter i filmer.. Igår slappade vi hela dagen så det var inte klokt! Vi avslutade helgen med lite restaurangmat på den nya kinarestaurangen i stan.


Fint

Dax att fixa tånaglarna kanske


Fredag idag!

Mina dagar är rättså lika varandra, jag har varit på en pw ensam idag, det blev 1 mil och jag kan redan känna det i benen och rumpan! Jag har hittat på koreografi till den minsta gruppen, är redan 40sek in i låten och placeringarna är klara. Ska snart gå och göra vid mig för att träffa Johanna på stan senare och efter det så blir det trerätters hos Borggrens.


Funderingar

Det finns så mycket visdomsord, undrar vem som har hittat på alla. Det måste varit en perfekt jävel


Torsdag

Ännu en härlig dag! Var först på pw med Emma runt hela stan och sedan försökte jag hitta på lite koreografi, det är snart dags för terminsstart! Vid lunch hämtade jag Egon och Alva på fritids och dagis och sedan busade vi i poolen och åt glass. Träffade även mitt gudbarn idag. En söööt kattunge vid namn Vincent.


Onsdag

Idag har jag inte gjort många knop.. Det har jag inte gjort de andra dagarna denna veckan heller, orkar helt enkelt inte när detta lockar... Vad är bättre än att ligga vid poolen?


Hej

Jag var inte så duktig sim jag trodde.. Men kanske nu efter sem och allt :)


RSS 2.0