visst är hon fin!

Nu har det efterlängtade brevet kommit! Och vad dålde sig i det om inte min fina vackra underbara förtjusande... mobil jag ÄLSKAR den för den är VIT<3


bar-b-ko

TRÅKIGT! Jag har tjatat på Hampe sen i julas att vi ska gå och äta på Bar-B-Ko för han fick ett presentkort i julklapp av sin chef. Så idag bestämde vi att vi skulle gå dit. Tror fan det är fullbokat både idag och imorgon! FY! Vad ska vi göra nu då? kanske kolla på bio- baksmällan 2. Annars vet jag inte. Har pluggat lite marknadsföring idag men problemet är att jag läser men tänker på något annat samtidigt utan att ens märka det så när jag har läst ett helt kapitel tro inte att jag minns något av det jag läst. Störande.


på väggen? -tapet

Galen på att jag inte kan vara normal som andra människor. Hampe kommer döda mig! Eller förhoppningsvis inte. Jag hade bestämt mig för vilken tapet vi skulle ha i sovrummet men nu känns det inte bra och den är redan köpt (dock inte uppsatt).

Jag är absolut inte övertygad om den och vill tillbaka till en idé jag fick när jag var som mest nere i mitt tapetletande. Då kom jag på den briljanta idén om att välja alla tapeter jag tycker är fina och göra en kollage-vägg. När jag nu kom tillbaka från praktiken för någon vecka sedan var det en i min klass som gjort en sådan vägg och det är så himla snyggt! Hon hade gjort i svart,vit,grå skala och jag vill ha färg så det blir inte alls likadant. Har bara snabbt gjort en liten idé om hur det hade kunnat se ut. Man måste ju kunna sälja de andra rullarna på blocket eller något?

snyggt / fult? Hade det inte varit coolt att ha en sån färgsprakande vägg att vakna till?

SiESTA

Då var biljetten köpt.

long time no see

Nu är jag tillbaka. Har haft full rulle i flera dagar och jag har så svårt för att starta datorn när små nödvändiga ting kan utföras på iPoden. Tex kolla mejlen, Fejjan o sånt. Då startar jag inte datorn och då kommer jag inte hit eftersom det inte går att blogga från iPoden. I alla fall har inte jag upptäckt hur man gör.

I söndags sprang jag som sagt Tjejmilen!! Det gick bra, inte lika bra som jag hoppats på men vad kan man  förvänta sig när man inte har tränat alls inför det. Jag är NÖJD.
I måndags började vi med Marknadsföring i skolan vilket jag ska viga dagen åt att plugga. Ganska intressant även om det inte är något jag är supernyfiken på. Tränat box med Johanna och igår var jag i Malmö med Stina hela dagen. Införskaffade mig ett plagg att bära på studenten och lite annat smått och gott. Nu väntar jag bara på det nedras brevet som aldrig kommer. Varför går tiden så sakta när man väntar på något.. Det var ju en hemlighet som jag skulle berätta för två veckor sen!!! Hoppas brevet kommer imorgon så att jag äntligen får säga det!!


lockande


tjejmilen / invalid

På söndag går tjejmilen i Hässleholm och jag ska springa. Tränade i förrgår och har sedan dess knappt kunnat gå. Inte för träningsvärken utan för att min höft är helt invalid. Jag tränade rytmisk gymnastik tidigare och fick sluta pga min höft som fick betala för allt stretchande. Nu märker jag av höften när jag har gått långa rundor, cyklar eller som i förrgår springer. Frågan är om jag ska utsätta den för ännu en runda på söndag om jag har slutat halta eller om det är bättra att bara gå? Sen blev det ännu värre nyss när jag dammsugade för då tappade jag dammsugarröret på foten och det gör skitont! Det kom precis på dom små benen som går till tårna... Jag skadar nog mig omedvetet för att slippa springa på söndag. Vad tror ni?

Lägenheten...

Har ju glömt att berätta om vår kära lägenhet. Det har känts som en evighet till den är klar men nu är det ynka fyra veckor innan vi förhoppningsvis kan flytta in! :) Det är i full gång med stambyte i alla lägenheterna och alltså inte så roligt att bo där så jag är glad att vi inte flyttat in än för då hade man fått ha mulltoa och smutsigt överallt. Jag längtar tills den är färdig!!! Fast det verkar som att den blir färdig precis till Fredriks student och veckan efter har jag tenta och Hampe kanske ska åka till Sthlm och jobba. :( Jag vill ju dit och flyttstäda NU! Jag tänke iaf visa lite FÖRE och NU bilder. Ni får själva lista ut vilka som är vilka..


hallen



vardagsrummet



extrarummet



min garderob



köket




sunshine

Det blev tillslut sol iallafall. Jag solade en stund i uterummet brevid den pool som bara lockar att hoppa i när man ser den men INTE när man känner på vattnet. Det är fortfarande iskallt!

Nej nu ska jag torka håret så att det kan lockas. Ska nämligen på 50-års kalas ikväll.

fult väder

Just idag är det fult väder! Jag som har all tid i världen att ligga och lapa sol idag. Fy vad orättvist! Jag får väl åka till stan och sola istället för jag måste få lite färg nu. Är som ett paket filmjölk. I förrgår blev det ingen springtur, för jag och Anna hade missförstått varandra så igår var vi ute och hon drog runt mig. Jag är stolt för jag sprag jättelångt för att vara helt otränad men jag ville bara gå istället. Varför springa när man kan gå liksom? Men idag har jag träningsvärk. Måste nog börja träna lite så att jag inte blir helt och hållet latmask.  

växjö

Idag ska jag lära mig om ljussättning så därför ska jag alldeles snart åka till Växjö. Det ska bli spännande. Det enda som är tråkigt är att det inte går någon buss som passar så jag funderar på att cykla till stan. Det blir nog så med tanke på att bussen går 9.40 och klockan är 9.14 nu. Jag måste hoppa in i duschen också!


den finns inte!

Jag har troligen bestämt mig för att ha en långklänning på studenten men den finns inte! Jag har tittat på hur många klänningar som helst idag och inte en enda matchar mina visioner. Bajs. Och sen går jag och drömmer om dem vackra tommy hilfigerskorna som jag kan dö för. Jag vill ha såna NU! Och dom ska va vit och blårandiga! Det finns inte?! Hur kan man ta bort något så underbart? Iår är det helfärgat som gäller. Mörkblå, Vit, Röd, Beige eller Mörkblå med svart kilklack istället för trossfärgad. Vilket dilemma

what do we have today?

Det ösregnar just nu och jag hade gärna suttit kvar i mina myskläder hela dagen utan att blinka. Men så är inte läget. Jag ska vara klar om 20 min och jag har endast ätit frukost så jag måste egentligen skynda mig! Har bara skola på förmiddagen idag så det ska bli skönt. Lär oss Sketch Up. Sen ikväll ska jag ut och springa med min kusin. Första springträningen och antagligen sista också innan tjejmilen på söndag. Jag kommer dö då! Hoppas ni hade en bra måndag. Det hade jag! Vi fixade badrumsinredning så in i bomben. Kommod, Spegelskåp och högskåp till den stora toan och kommod och spegelskåp till den lilla toan. Sen påbörjade vi arbetet med att sätta ihop det.... vi bestämde oss för att fortsätta en annan dag. Vilket jobb! Bjuder på en vacker bild såhär idag när man längtar efter solen.

helgens bravader

Ja, sist jag sågs här hade jag en hemlighet. Det är fortfarande en hemlighet.. för det är inte riktigt i hamn än. Men snart så! Vad gjorde jag i fredags? Börjar bli dement. Jo vi var en yttepytte stund hos hampes kompis. Sen skulle dom ut så då åkte vi hem. I lördags jobbade jag på Stoby och efter det stack jag till danslokalen för att ordna bland ALLA kläder. Och det är inte lite. FY! Men det blev bra. Efter det visste jag inte hur kvällen skulle se ut. Men det blev att jag åkte till Glimåkra och festade med Stina, Emma och Emmas klasskompis Hanna som fyllde år. Vi drog till Båknen sen och jag och Stina tog tåget hem redan kvart i två fast att jag inte ville men vad gör man inte för sina vänner?! Söndag :( Det var ingen bra dag. För det första hade mamma köpt fel cider så jag fick 7,0 istället för 4.5 så.. jag började inte må bra förrän vid 4.. Och då var jag nog helt tömd :) Då så fick jag snällt gå på kalas som började två så gissa om jag blev retad när jag kom dit.. Det var min helg. Kan inte säga att den var bra eller dålig. Det var en väldigt blandad kompott av alltihopa så... har tuvärr inga bilder att bjuda på.

summer 2011

Funderar på att köpa en bikini från H&M som jag fastnade för när jag beställde kläder i vintras/våras. Jag tycker den är så jävla snygg men så är problemet att den är just från H&M. Jag har inget emot H&M men köpen man sin bikini där har alla andra exakt samma. tål att tänkas på. Jag kan ju alltid köpa fler att alternera med.. Fick syn på en så grymmandes snygg baddräkt också. Kanske kan ha den när jag plaskar omkring i vår nya pool ;)

denna skönheten......


time flies

Gud vad tiden går fort!! Redan mitten av Maj!! Idag är jag ledig och jag vet inte när jag ledig på riktigt senast. Så skönt att kunna göra precis som man vill. Inget projekt som hänger över mig eller något. Skjutsade mamma till Kristianstad 20över5 imorse sen gick jag och la mig igen och sov till 10. Idag ska jag göra en rolig sak :) Tjoho. Berättar sen vad det är exakt. Ska fixa en massa idag tänkte jag. Städa rummet och sånt så då kanske jag ÄNTLIGEN får någon bild på det som jag lovade för evigheter sen.

Hastigt

Halloj! Nu sitter jag och slänger i mig frukost. Som vanligt enligt ordningen har jag gjort allt som jag inte ska på morgonen så nu sitter jag här stressad med halva frukosten kvar. Oborstade tänder och inget smink... och jag ska åka kvart över... Men jag har ju hunnit ligga kvar i sängen alldeles för länge.. GÅTT hem från Hampe..kollat bloggar.. tagit väck klistermärken från min ipod som jag inte i min vildaste fantasi kan förstå varför jag satte dit.. strykit kläderna och satt upp mitt hår. Allt detta sedan kl 07.00 så jag är rättså snabb ändå... och varför sitter jag och bloggar när jag inte har tid då?? FÖR JAG VILL HA TID!!!


godnatt och sov gott då..

Jag vet inte vad jag ska skriva så borde inte skriva något alls då men så vill jag ju! Nu är snart min stressiga tid över. OCH vad jag ska njuta på fredag! Jag ska sova tills jag vaknar, sola min vita kropp om solen vill.. Och så ska jag bara göra sånt man gör när man är lite ledig. Skönt! Men nu menar jag inte att jag har tyckt illa om min stressiga tid. Jag ogillar bara att allt ska hända på samma gång. Bara för det fick jag stanna hemma från skolan idag för att få mitt projekt färdigt och jag har verkligen hållt på HELA dagen. Gick utt vid sex och var klar vid nio ikväll.. Snacka om att ha dragit ut på tiden. Tidsoptimisten Emelie här ja...

Showen är över och det både tackar och gråter jag över. All planering och saker som ska fixas kan jag va utan men det är så himla kul att dansa. Båda showerna gick hyffsat bra. Man gör ju alltid något fel såklart när man vet att man kan hela dansen så klockrent är det rättså störigt att man ska missa den allra sista gången man gör den tillsammans på scen och framför 300 pers. Och lite bilder? Det blev inte så bra bilder men jag kan väl ändå bjuda på någon.. Och förresten. Vi är 160 dansare i föreningen. Norra skåne var och recencerade och hade med två bilder i tidningen och gissa vem som var med på BÅDA!? Jag :) Men såklart finns dom inte på nsk.se



föreställning 2011

Jag skulle egentligen sovit för minst en timme sen.. men jag kommer inte till ro. Det enda som snurrar i min hjärna nu är Har jag glömt något? Gud vad stressande det är samtidigt som man tycker det är så himla kul. Det är synd att man måste känna sig så stressad så att de enda minuterna man slappnar av är när man står på scen med strålkastarna riktade mot sig. Det är de bästa minurtarna på hela showen. Där finns ingen som är och drar i en, inget snöre som tar slut innan alla fått sin bit eller byxor som ska bytas med någon utan BARA JAG och mina gruppmedlemmar. Jag trivs som bäst då. Morgondagens schema är späckat från 8.00-21.00 kommer jag vara på kulturhuset om inte längre.  Så imorgon ses vi inte..


kaos i min hjärna

Torsdag- två dagar till show och en massa att fixa. Jag tog mig en välbehövlig sovmorgon idag. Jag vet inte var jag ska ta vägen. Känner mig som en tant med minnesförlust. Jag har 1000 tankar i huvudet på en och samma gång och det kan inte bli annat än kaos. Nu har jag ändå strukturerat upp dansen lite. Kom på att jag kan lägga kläderna i olika kassar och skriva på dom vilken dans kläderna är till.. som föräldrarna gör till sina barn. GUD!

Var på studiebesök på Ballingslöv igår och jävlar vad roligt det var!! Man missade verkligen något om man hoppade över det. Sen var det ju inte helt fel med en goodiebag också. Med en superfin bok med desserter och bakverk. Mums för efterrätter. Jag ska prova ALLA!



tjoho!

En snabbvisit. Håller på för fulla muggar med inbjudningskorten. Nu ska jag bara sudda ut mina fusklinjer sen kan de postas. Skönt att slippa ha det hängandes över mig för mamma har frågat mig nästan varje dag om jag snart är klar med dem.. Imorgon blir det först kundbesök på morgonen hos min kökskund (kusin) och sen bär det iväg på studiebesök på Ballingslövkök och efter det är det tekniskt genrep i kulturhuset. Lovar att jag kommer sova gott sen.


Ska porrsurfa på lite lantkök sen så att jag blir toppinspirerad inför imorgon

ork?

Jag tjatar titt som tätt om att nästa vecka.. då kommer jag hinna blogga... men den tiden tycks aldrig komma och denna veckan är verkligen en mördarvecka för mig. Jag har fullt upp varje sekund på dygnet känns det som och jag hade behövt dubbelt så mycket tid men det finns ju bara 168 timmar på en vecka så jag får som alla andra nöja mig med det. Jag gnäller endast för att jag tycket det är så tråkigt att jag har två riktigt roliga saker i mitt liv som händer just precis samtidigt och jag vill inte låta något av dem bli dåligt.
Jag har min älskade dansföreställning som infaller på lördag och alla förberedelser och rep hela veckan.
Jag har ett superroligt köksprojekt i skolan som jag vill lägga ner så mycket tid på som möjligt för att få det precis som jag tänker mig så jag ska vända och vrida på varje minut och verkligen kämpa denna veckan för att få ihop allt. Därför kommer jag lägga detta åt sidan. Jag kanske tittar in och säger hej, men det kommer inte vara några noveller eller påhittiga inlägg.

Hade velat lägga upp lite nya bilder som jag tog i helgen när vi var på utflykt i Karlshamn som vi hamnade i men kameran ligger så fint hemma hos Hampe så det blir några inspirationsbilder till köket jag ska göra om...



RSS 2.0