Om jag kanske skulle lägga manken till?

Ja jag vet! Jag är världssämst på att uppdatera! Det är så att jag har inte tid! Det händer FÖR mycket!!! Men en nyhet är att jag kanske kommer äga en Mac book PRO kanske redan denna veckan!?!? Kommer jag va lycklig då? JA! Kommer jag va fattig då? JA!


Premiär!

Imorgon öppnar den nya em möbler butiken som jag har varit och inrett i!! Därför har tiden inte räckt till för att skriva! Jag har haft fullt upp! Men när jag väl velat skriva har det inte gått att logga in :( men jag ska ta en massa bilder imorgon på alla miljöerna så att ni kan få se hur det blev! Vi var typ på 0 för tre veckor sedan! Så det har hänt mycket,


Vad bjöd helgen på?

I fredags åkte jag rally till Hörby för att hinna till Tinna som skulle göra vid mina naglar. Direkt efter det åkte jag på kalas som jag var försenad till pga naglarna...

I lördags jobbade jag på förmiddagen, sen var jag lite på stan och köpte present, blommor och hyrde film. Sedan däckade jag på soffan en stund. Och sedan skulle vi till min lillebrors flickvän på middag! Vi fick supergod mat och cheesecake mmm..

Idag har jag spenderat dagen på väla och även spenderat mina pengar där!! Med Johanna! Mysig tjejdag!! Och jag hann knappt hem förrän jag skulle dansa! Så det var min helg! Over and out!


Te test

Provar mitt nya te som jag köpt idag! Jag har snöat in mig på ett te och dricker typ inget annat.. Himlagott från kobbs. Men nu köpte jag te från the spicetree. Hoppas det är gott!


If it works?

Måste se om blogg appen funkar.. Har ju inte gjort det den senaste veckan.. :(


app-strul

Jag har inte kunnat uppdatera mina inlägg från mobilen i helgen. Tråkigt va! men vi får väl se om det blir bättre nu. Jag <3 att det finns en blogg.se app! Har haft 2st sovmornar denna helgen men lyckats bli väckt båda av att telefonen har ringt. (kl.10 & 10.15 så det var ändå dax att gå upp) Idag har jag endast dans på schemat från 16.30-18.00 så jag ska fortsätta med det jag är bäst på! SLAPPESÖNDAG! Förresten har nyss klickat hem lite hårvårdsprodukter från Lyko.se Schampoo + Balsam BedHead Epic volume (2st 750ml flaskor för 449:-) BedHead Small Talk (någon produkt som gör håret tjockare 149:-) Osis dust it puder för att få volym från roten (2st / 189:-) Öronhänge från blomdahl som är i Titan(man kan inte vara allergisk mot titan) 2pkt med 2 öronhänge i varje 199:-/paket. BILLIGT för så mycket bra produkter!

Har ätit kebabkött för fösta gången på kanske tio år. Jag kommer fortsätta med att inte äta det. Så det så!


*****

Filmtips:
The Lincoln Lawyer
Med Matthew McConaughey i huvudrollen som försvarsadvokat. Mkt bra!


DAY THREE

Idag har vi målat på morgonen och sedan fixat lite på lampavdelningen. Vårt stora projekt idag var att packa upp kuddar, plädar, gardiner och sängöverkast och det tog sin lilla tid. Chansar på att det var över 200 kuddar som vi la i olika färgkombinationer. :)


Kanelbulle

Det är ju kanelbullens dag idag så igår tänkte jag baka bullar, men kom på att jag inte ägde en kavel! Men idag blev den inköpt och nu tänker jag smaska i mig en eller två bullar innan sängen kallar.


T.I.S.D.A.G.

Dag 2 på praktiken. Igår fick jag städa lite, måla en vägg och flytta typ en miljon hyllplan och konsoller det var sådär, men ska inte vara sån.. Det måste ju också göras. Idag har jag målat två väggar och sedan hängt upp lampor resten av dagen. Det var rättså kul men Gud vad jag längtat tills möblerna och det kommer så att man kan börja med inredningen! Hittade en favorit som inte var alls dyr, i köket kanske denna kan få ta plats. Vad tycker ni?


1dagen för resten av mitt liv?

Idag börjar praktiken! Hoppas det blir kul! Kan berätta mer om var jag ska vara sen... Nu måste jag gå upp ur sängen.


.

Varför går man aldrig och lägger sig i tid?


Barnpassning check

Nu är barnen passade och återlämnade i gott skick. Fick gå upp 20 i 6. Skönt såhär en söndag..


RSS 2.0