Det drar ihop sig

Snart är det dags för S!ESTA 2012!!! jag måste bara köpa biljett först. Lite tråkigt är det att vädret är som det är. Kallt och tråkigt. Fy! Jag är just nu på väg hem från jobbet i Malmö och där lyckades jag tappa ett strykjärn på handen. Förra året gick jag i ett par skor som jag fick blåsor av så jag fick halta hela helgen på siesta. Nu har jag ont i handen istället. Kul


oönskad hårväxt

VARFÖR!?!? Ska man ha hår överallt? Det är ju förbannat onödigt! Och en annan sak som känns väldigt onödig när epilatorn kommer fram är ju att man har TVÅ ben. Önskar i dessa lägen att man endast hade ett hårigt. Det är inte kul alltså.

Dålig combo

• Tåget är försenat 30 min
• Det finns ingen ac
• Jag har långa jeans på mig :(


Härligt! Igår blev det premiärdopp


Gårdagen

Jag hann med allt jag skulle göra! Förutom att sola ordentligt. Jag satt på altanen och fick lite solljus på mig men inte som om jag verkligen skulle legat i solen :( hoppas hoppas jag kan va ledig lite imorgon :)


Härlig dag

Gud vad jag ska hinna med mycket idag!! Jag ska tvätta, städa, pyssla, jobba, sola &bada , laga mat och färga håret. Jag är snart klar med alla tvättar plus städningen. Efter det kör jag till Tormestorp och jobbar hemifrån.. Ska sy gardiner. När det är klart ska jag fira med premiärdopp i poolen! Fy vilken härlig dag!!!!!!


<3


Måndag morgon

Kan ärligt säga att jag inte är super taggad för en ny arbetsvecka.. Jag borde vara det men inte! Det är något som ligger och tar emot. Jag får kämpa mig igenom dagen, vet ju inte hur mycket jobb det blir denna veckan alls så det kanske inte kommer bli så jobbigt ändå!

Sammanfattning av långhelgen:
Torsdag: Kommer faktiskt inte ihåg vad vi gjorde på dagen mer än lite smått slappa grejer, kvällen spenderade vi hos Hampes syster med familj, pizza och sällskapsspel.

Fredag: Jag var ledig, tog en lugn morgon och sedan var jag med Stina och fixade pyssel och armband till bröllopet. På kvällen var jag hos Tinna och snackade bra skit och när jag körde hem blev jag äggad.

Lördag: Vi hade en lugn morgon, sedan åkte vi och tvättade bort ägget och sen var vi på kalas hos min morbror. Efter kalaset åkte jag till Malmö med Emma och Lisa och några till och hade en bra kväll.

Söndag: Hampe kom till Malmö och vi fixade bröllopspresent. Åkte sen till Tormestorp och tvättade hela bilen, låg och solade, sköt luftgevär, tvättade och betsade en gammal låda från vinden. Sedan grillade vi innan jag skulle iväg på ledarmöte. Nu har jag två grupper istället för en. Efter mötet åkte jag med klänningen till mormor och sedan åt vi glass med varma hallon och kollade på hockeyn.

BRA helg!


äggligt!

Nu är jag förbannad! Var precis med om en tråkig sak. Jag har varit hos Tinna ikväll på tjejmys och var på väg hem. När jag körde där så möter jag plötsligt en bil på en raksträcka vilket inte är så konstigt, det är ju en väg och där brukar bilar köra, men i samma sekund som jag möter denna bilen hörs en kraftig smäll. Jag får lock på mitt ena öra av ljudet den åstadkommer.. Jag börjar tänka på vad det är som kan ha hänt, det lät inte som ett stenskott, men det kanske var en stor sten som kom i sidan av bilen, sedan möter jag nästa bil och ser att rutan på förardörren är helt nerstänkt med något. Jag tänker FAN det var en jävla ölburk. Så Jävla TYPISKT att jag ska åka och förstöra Hampes nya bil när jag lånar den. Jag blev helt kallsvettig och började nästan gråta. Jag ville bara stanna och gå ut och titta vad det var och hur stor skada det hade gjort. Men jag är ju så in i bomben mörkrädd, tror att det står en mördare där jag är. Så jag väntade tills jag var vid Tormestorp. Gick ut och tittade i lampornas sken, det var klibbigt och gult, Ja men vad fräscht! ÄGG. Vilka jävla idioter sitter och kastar ägg på bilar? Jag undrar om de själva vet hur jävla dumma i huvudet dem är. Och hur jävla mycket dem skrämmer folk. Jag blev asrädd. Tänk så hade det varit en gammal farbror eller något som råkat ut för detta och de hade träffat framrutan. Det är väl deras plan. Tyvärr lyckades dem inte på mig, de träffade precis framför där backspegeln har sitt fäste och jag ber till GUD att det inte är någon bula imorgon när man kan titta i dagsljus.

Outfit till nästa helg klar

Så! Nu har jag outfiten klar inför bröllopet nästa helg. Julia ska sminka mig men håret är fortfarande världens frågetecken! Ska jag ha det utsläppt med stora lockar eller uppsatt i en sober frisyr? Jag vill verkligen inte vara FÖR mycket.. Kommentera gärna vad ni tycker!! :) den andra bilden är när jag var på bröllop förra året.


51.5 vs 35


5min frisyrer hos husvagnsfrisören

Några uppsättningar från i söndags med klämmor, toffsar och kam som enda verktyg :)


hej

Ja! Jag vet att jag är så jäkla dålig på att dyka upp här! Allra helst när jag lovat inlägg, då uteblir dem alltid, så jag ska sluta lova en massa så kanske det blir bättre. En annan sak som jag är tråkig med är att jag ALDRIG lägger upp bilder i mina inlägg och då är det ju typ meningslöst för man vill ju se på något också. Det vill jag iaf. Men jag orkar aldrig sitta och vänta på att bilderna ska laddas upp och allt det där. Jag är nog den mest otåliga personen på hela jorden. När jag vill att något ska hända så vill jag att det ska hända på studs annars så skiter jag i det. Detta var väl intressant att veta ?!?!


Jobb


Generalrepetition

Idag har vi vår generalrepetition! Ser fram emot att få köra det exakt som det ska va! Allt ligger packat där hemma i stora väskor, jag tror inte jag har glömt något! Känns riktigt skönt, jag satt och sydde igår och min värsta ovän var symaskinen som sydde och sydde men tråden ville inte fästa. Till slut hittade jag en sy nål och sydde för hand. Det blev klart och jag behöver inte oroa mig för det mer! Idag ska jag först färdigställa (om vi hinner) ett objekt i Lund. Jag tycker det har varit så jobbigt nu när jag har fått mer ansvar i precis samma veva som mitt huvud är fullproppat med info om en massa som har med dansen att göra. Får väl antingen förklara varför jag har varit så värdelös på att komma ihåg saker denna veckan eller så får jag bara gasa på nästa vecka och visa mitt riktiga jag, som faktiskt är organiserad och kommer ihåg det mesta. Jag verkligen verkligen vill lova er mer bilder! Så om bloggappen är vän med mig i helgen så ska jag försöka lägga in lite bilder :)


Hatkärlek

Just denna veckan på året innebär mycket mycket glädje, i form av dans och gemenskap i Showdansgruppen. Det är svårt att beskriva hur jäkla roligt det är att ha show efter allt man kämpat ihop! Men denna veckan innebär också en jäkla massa stress, förberedelser som man inte kunnat göra innan och sånt smått o gott som man sparar till sista sekund. Igår hade jag en sån dag som man inte vill ha, jag är ändå överraskad att det blev så bra ändå, bröt inte ihop en endaste gång! På jobbet var jag först och färdigställde ett objekt, åkte till nästa och påbörjade... Det enda var att jag hade inte ro att jobba, jag kunde inte sluta tänka på dansen och därför åkte jag hem lite tidigare än vad jag tänkt mig från början (SKÖNT) vi satt med filmerna och försökte konvertera dem i ett annat program och vilken jävla skit att sitta med det så nära inpå! :( inget verkade funka och vi nästan slet våra hår,, för detta var vår enda plan.. Men! Så tillslut började det fungera efter mågs motgångar. Vi började med vårt tekniska genrep och plötsligt har vi en tjej som dragit knät ur led och ligger mitt på scen.. Ambulansen fick hämta henne, vårt tioårsjubileum och det är första gången en skada är framme, det har hänt en gång på en träning innan med en annan tjej, men vad vi varit förskonade!! Efter att hon blivit hämtad fick vi köra på igen.. Allt rullade. Vi hade scentid med snb efter alla gått hem och sedan hade vi scentid med ledarna.. När vi sa jaha då är vi klara och kan gå hem för idag då!! Vad händer med mig då? Jo! Såklart får jag värsta hjärtklappningen! Fy fan!! Hela min bröstkorg bara dunkade i typ 190 upp och ner upp och ner.. Kallsvettades och mådde pyton. Vi blev i af klara innan vi gick. Inatt har jag SÅKLART drömt om.... Tada: dans! Och alla missar som kan hända typ! Så nejdå!! Jag känner mig inte alls stressad eller något sånt :)


Det känns lite halvt omöjligt

Att gå upp idag.. Jag vet nämligen att jag inte kommer vara hemma förrän typ tio ikväll och jag har ingen aning om hur dagen kommer arta sig, det blir först jobb i Malmö och sedan vidare till Lund, jag har bråttom hem för att åka till Kulturhuset på genrep. Allt detta innebär en jävla packning som jag måste släpa med mig! :( jag vill INTE gå upp nu


RSS 2.0