pump

Har egentligen inget att skriva, jag har bestämt mig för att göra ett inlägg om hur mitt nuvarande rum ser ut. Men det hinner jag inte idag. Jag ska köra och träna om 30min och bli stark. Får se om jag hittar på något skoj innan.
Min tanke är att jag kanske ska sticka och sola mig ett slag efter träningen, då är man ju redan flottig. Och nu ska jag se om det finns något ställe man kan köpa karoten tabletter på.

Tapetserade idag på praktiken förresten. Det var kul men inget man vill göra dagarna i ända..


time flies

man hade behövt fler timmar på dynet. Hinner ju aldrig med det man vill göra. Tex så kom jag på att det var en evighet sedan jag noppade ögonbrynen. Så nu får jag akutplocka dom lite varje dag. Jag måste göra en dans till mina barn och det har jag skullat göra sen torsdagen i förr förra veckan. Jag blir galen, det är så mycket måsten och så hinner jag inte. Det är väl för att jag har vant mig vid att vara hemma så mycket. Men nu är jag ALDRIG hemma. Det är en omvändning. Nej vad gjorde jag i helgen? I fredags firade vi ju Hapems syrra som fyllde 28. I lördags åkte vi till Jönköping för att Liza skulle flytta till sin Olof. Vi shoppade på A6 och sen stack vi hem och det blev fest i Kristianstad. Igår firade vi min lillebror som fyller 19 idag så det var smörgåstårta o vanlig tårta och hela faderullan. Trött är jag nu och känner att en ledig måndag inte hade varit fel... men nej nu ska jag borsta gaddarna och sticka till stoby.


suck

Jag la aldrig ifrån mig datorn. Nu är det snart dax att gå upp klockan ringer för fullt och jag kan bara sucka över mig själv. Får trösta mig med att jag hann med saker som jag inte skulle gjort annars idag.


nu har jag gått och blivit kär

Det är en ny tapet från Decor Maison som jag har sett som hastigast innan och så har kartan varit utlånad men så igår kom den tillbaka! Vet att jag inte kommer kunna ha den.. jag kan ju inte ha fåglar på var och varannan vägg.. och på det en uggla att samla slantarna i.

Iallafall. Igår hann jag inte skriva något för jag hade inte någon tid över. Var uppe kl 5 och gick en timme. Sen slocknade jag inlindad i en filt under både täcke och överkast. Tro inte att jag var varm 1timme efter. Nej iskall! Fy vad jag längtar till sommaren nu. Iallafall våren. Sen var jag ju på praktiken där jag var iväg och kollade på ett trapphus som skulle målas om. Vi skulle ta fram en färg som passade till. Och sen tillverkade jag "bobiner" såna tapetrullar som man kollar på i butiken och kan rulla ut en bit.  Efter praktiken var jag på spinning! Fy vad jag hatar det, jag tror jag ska avlida efter 5 min och så tittar jag på klockan hela tiden för att se om det snart är slut. Tur att jag har mina elever på torsdagar så jag slipper följa med och träna fler gånger ;) Som ni se på klockan har jag just varit ute en sväng och gått och nu hade jag faktiskt tänkt vila en stund till innan det är dax för praktik. veckans sista dag! Sen blir det till att fira Liza. Och imorgon Jönköping!


Decor Maison - Spirit of adventures - Teija Bruhn

bästastebästevänner

Ikväll ska jag träffa Stina och Josse efter praktiken. Vi kommer säkerligen ha deep talk som alltid! Det är härligt att få ur sig sånt man inte vill säga till någon annan.. Har säkert gått och samlat på mig en del, fast jag känner inte det.. det brukar ju kännas som man ska spricka! Mysigt iallafall.

I morse orkade jag inte gå upp kl5 och gå. Jag var helt död så vi kör på promenaden kvällstid idag istället!
Nej nu måste jag springa iväg och borsta tänderna innan jag ska köra!






osbourne&little

Jag har förälskat mig i en osbourne&little tapet. Jag tänkte ha den svarta i hallen. En vägg ska ha den tapeten och det är en lång vägg i en avlång hall. Tror det kommer bli perfekt! här är alla färgerna ur den designen. Som ni ser använder jag den ena som header.
Man kan hitta jättemycket tapeter på tapetorama.se


ordning och reda

men inga pengar på fredag! Eller, jo? är det inte den 25? Minsann då blir det ju ändå en liten slant. Jo idag har jag röjt bland tapeterna igen. Vi har ett rum där det bara är Midbec tapeter och dem var huller om buller, men det fixade jag. Nu är dem samlade i färggrupper. Alla lila är på ett ställe, röda på ett annat osv. Så jävla mycket bättre. Oftast är man ute efter en färg och är tapeterna då i en enda röra kanske man inte ser den man vill ha.. Så funkar jag iallafall. Vi får se om försäljningen ökar.

Jag tittade runt på nätet lite innan.. bla. på Chicy som är en sida där man kan hitta lite annorlunda saker. Jag köpte min studentklänning där.


sen hittade jag lite fina grejer som kanske kan bli mina någon gång....


dettta fina halsbandet


Denna ringen som är 2in1. Supersnygg!


Och denna klänningen var fin, det är ju ryggen som gör den!

...

JAG MÅSTE BLI BRUN DENNA SOMMAREN! får börja nu.. kanske redan idag

måndag. praktik

Även om det är ganska tråkigt måste jag skriva om måndagens praktik. Jag ska ju föra loggbok så därför lättare att skriva allt på en gång sen. Jag kom till Stoby. Var på färg och tapet hela dagen. Letade lite bland tapeterna för att hitta lite olika till 6 exponeringar som vi ska göra typ nästa vecka eller något. Jag var och hämtade färgburkar på lagret (inte så kul men lite tråkiga saker måste jag också göra) Hjälpte några kunder att blanda färg. Bla en som kom med ett färgbrov där vi fick prova oss fram i brytningen för just den färgen fanns inte i NCS-systemet. Sen gjorde jag iordning bland tapetrullarna dom heter något spec men jag kan inte komma på det nu. Blev lite bättre iaf. Hade varit bäst att ha alla tapeter efter färg.. men nu måste man ha dom efter vilken katalog dom kommer från så det blir lite halvt stökigt fast att man har ordnat upp det. 

På lunchen var jag och köpte present till Liza, Hampes syrra och letade efter lila linnen till mina tjejer på dansen. Fy det är många kriterier som ska passa in. Det ska finnas 15st i storlek 154-160 och dom får typ max kosta 70:- och så ska dom såklart vara Lila.

Efter praktiken var jag och tränade Pump med Johanna det var skönt men fan vad mina armar skakade på en övning för triceps.. jag måste bli lite starkare

04.55

Idag gick jag upp fem i fem för att gå ut och gå! Jag förstår egentligen inte själv varför jag ska upp så tidigt men det är rättså skönt att veta att man har gjort sin timmes promenad. Jag kommer ju slippa ikväll.. och för den delen brukar jag inte hinna. Just nu fryser jag som en liten hund. ligger nerbäddad i sängen med först morgonrock, inlindad i en fil och sen täcke över.. SKÖNT! ska upp om typ en timme och göra vid mig..


sköna söndag!

Det har verkligen varit en bra söndag. Jag sov länge. Städade mitt rum som verkligen behövdes och hjälpte Hampe på traven att städa hans rum sen, det är ju lov så det var ingen dans.. kunde titta på solsidan när det gick och vi var i lägenheten endast för att hämta några grejer som Hampe skulle ha med sig till jobbet. En riktigt mysig dag!! Och solen har varit framme hela dagen.. kankse det som gjorde att man började röja överallt! Hampe städade sin bil idag.. det var på tiden. Jag fick knappt plats innan om jag skulle åka med.. den där våren den är bra den!! Ha de gött

london



Till våren ska jag och Hampe åka till London på en week-end resa. Jag tänkte först ge honom det i julklapp men eftersom vi hade bestämt att vi inte skulle ge varandra något så vågade jag inte, han hade säkert blivit sur om jag hade gett honom det när vi bestämt. Så jag var så snitsig och frågade om vi inte kunde ge varandra det.. Det gick! Och det ska bli så himla mysigt!! Jag längtar. Har aldrig varit där så det ska bli roligt. London är speciellt.


hektisk vecka

Det går inte så bra med det jag lovade.. Jag har helt enkelt inte så mycket tid just nu som jag hade velat ha. Det får bli en resumé av veckan igen. I måndags, halvt om halvt alla ♥ dag firande med en sjuk pojkvän som man inte fick gå nära. Jag klarade mig ifrån sjukan iaf! I tisdags var jag och Hampes familj minus Liza och kollade på Johan Glans and the Najs Gajs. Sjukt bra! Jag skrattade så att mitt tuggumi for ner i halsen och stannade där ett tag. Det var en julklapp från Liza och Olof och den var superbra. Jag gillar såna julklappar som man blir överraskad att man får. Onsdag hände inget spec. Praktik som alla andra dagar denna veckan. Torsdag dansen på kvällen och fredag efter praktik åkte jag och städade vår byggdammiga lägenhet som jag hoppas snart är färdig. Idag jobb och sen åkte jag in med mat till byggarna.. sen hem och däcka på soffan. om 45 Kalas hos min kusin Fanny som fyllde 21 i måndags! 


vår känslor..

Jag beställde kläder från H&M och jag hade kunnat beställa hur mycket som helst.. önskelistan var lång och det var tur att inte alla sakerna fanns i min storlek för då hade jag varit pank. Här kommer bilder på vad jag beställde.


Överst Vit blus som är kort i midjan, skitsnygg till ett par höga jeans eller till shortsen sen i sommar.
Mitten, Blått linne med volanger och indraget i midjan,
Nederst Vanligt vitt linne som är lite längre, alltid fräscht,
Mitten, Sarong till sommaren som är blommig och har leopardmönster i kanten.
Nederst till högern, Shorts som är lite slitna, Övrit är skärp och armband.






Jag fick ju köpa lite nya träningskläder också nu när jag ska börja köra järnet!
Överst V fräscht linne med knut i ryggen.
Överst H Sport BH som har sport tryckt över hela
Nederst V Haremsbyxor som bara är lite harem, sköna att dansa i.
Nederst H tights. As sköna att träna i! Man känner sig oerhört smal i dom och dom är snygga!

alla ♥ dag

Kärlekens dag idag. Min dag började med illamående men det gick som tur var över. Dock hade Hampe gått och blivit kass så det var inte kul. Jag fick inte pussa honom på alla ♥ dag! Jag tog en bild på min present till hampe innan men jag har kameran på mitt rum och jag orkar inte springa ut dit nu.. ni får en bild på det jag fick av honom.


aldrig mer tapet!

I helgen rev jag ner den sista tapetbiten i extra rummet. Så nu har jag en yttepytte bit kvar i en liten hall. Jag är så glad över att mitt tapetrivande är över och att jag aldrig mer ska göra det! ALDRIG! Det är verkligen inte det roligaste.. Det var ju klart kul dom första timmarna men nu har det varit ganska kämpigt.



Min helg kan beskrivas: Lördag Årsmöte med Dansen. Direkt efter det 35-års kalas för Frida och där stannade jag tillls det var dax för sängen. Söndag bestod av tapetrivande och dansträning. Nu har jag inte träning förrän om 3 veckor. Sportlovet drar ju igång nu.. ganska skönt ändå. Man behöver lite semester när man inte är ledig på lovet.


Här är en bild på min ångmaskin som har varit guld värd under tapetrivningen


Illamående å inte alls på G

Fy! Idag vaknar jag med värsta illamåendet! Det är inte roligt med tanke på att jag snart ska befinna mig på praktiken. Jag sitter här och känner efter för glatta livet om det känns som om det kommer gå illa eller om det kanske kommer vända eftersom jag tog tablett innan. Hoppas ju på det sista men tänk så åker jag iväg och behöver spy på praktiken.. det scenariot vill jag inte ens tänka på! Vi får se.. jag är ju aldrig sjuk annars, typiskt om jag ska bli det nu när jag inte kan va det.

everything i want


jag kommer på en sak jag önskar mig varje dag, sen när jag verkligen ska skriva en lista så kommer jag inte ihåg vad det var jag ville ha. fast att jag vill ha det så jädrans mycket.
Här är några saker som jag kunde komma på ikväll.

Ittala vinglas
Ugglehalsband
Ugglering
Tattuering!!!!! har velat göra denna jättelänge! Det är ett E i skrivstil
Böcker till skolan

Några av sakerna jag vill ha när jag fyller år. kommer säkerligen fyllas på väldigt mycket!


hard work work

Äntligen har jag tid för att blogga! Vilken vecka detta har varit!! I måndags var det första dagen för mig på praktiken. Det fösta jag fick göra var att ringa Alcro för att få bilder till ett utskick som ska göras snart. Kul att dem litar på mig så direkt. Efter att jag ringt Alcro fick jag vara med på Badrums avd. Jättekul! Jag fick börja rita badrum redan första dagen! Hur kul är inte det?!

I tisdags åkte jag till Stockholm. Tåget gick 05.57 från hlm med mig och två tjejer från klassen. Vi kom upp ungefär en timme efter att mässan börjat och åkte från mässan hanlv fem för att  verkligen veta att vi hann i tid till vårt tåg hem... som skulle gå 18.23. Men när vi stod på perrongen så förflyttade dem tiden till 8 minuter försening och efter bara en liten stund efter tidsändringen sa dom att tåget var inställt. Vi ville DÖ! Så vi fick undra en stund över hur vi skulle komma hem.. Tillslut sa dem att vi skulle få åka buss hem.. Fy fan vilken natt det blev. Vi åkte buss i 8.5h och jag hann sova i två timmar hemma innan jag skulle gå upp till praktiken. Fatta att jag var död.

I Onsdags på praktiken följde jag med på kundbesök. Vi var i Lund på Grand Hotel där Stoby skulle byta golv på stora ytor. Sedan var vi i en privat villa där allt skulle bytas. Ett väldigt stort jobb. Vi kollade badrumen för att se lite hur där såg ut. Sedan skulle vi rita dem på datorn när vi kom tillbaka. Vi lunchade på Nova Lund.. Och när jag kom hem hade jag inte många knop kvar att göra. Jag somnade som en liten bebis.

I torsdags var jag med påbadrums avd. hela dagen vi ritade en massa och fick lite nya kunder. Jag börjar bli riktigt vass på att rita ;) nej skämtar. men lite bättre än i måndags. På kvällen hade jag min dansgrupp och de lärde sig en bra bit. Detta känns bra. Dem fick även vara med och bestämma scenkläder själva...vilket resulterade i kackel á la hönsgård. Fan vad 12 st tjejer i 11års ålderna kan babbla. Dem hade inte gjort något annat om jag inte hade varit så hård..

Idag var vi på kundbesök i Yngsjö.. ett riktigt fint nybyggt hus som hade havsutsikt. Så nu har jag redan bestämt hur jag vill bo... Har ritat en massa och även ringt Alcro igen för att få några bilder till.

Så, nu ska jag försöka blogga lite mer varje dag för det är så tråkigt att göra ett inlägg i veckan. Fy!
Här är några bilder från möbelmässan iaf. Jag hade typ 400 bilder så det var svårt att välja ut några.
Kanske kommer fler i ett annat inlägg.



cool design på detta soffbord. ser ut att sväva...

Ett häftigt bord som säkert inte är så svårt att tillverka själv

Så enormt grym design på detta bordet. svårt att fånga på bild

En häftig stol som är väldigt stilfull.

Lampskärm med fjädrar på, skit cool enligt mig.


sorry!


Förlåt för dålig uppdatering. jag har varit väldigt upptagen de senaste dagarna så jag har helt enkelt inte hunnit.
I torsdags var jag i skolan hela dagen och när vi slutat stack jag hem för att plugga på tentan men det gjorde jag aldrig för jag var så himla trött så jag satt och stirrade rakt ur i luften istället. Vid klockan 7 skulle jag hålla i min dansgrupp och tror ni inte min ipod hängde sig så att jag fick släpa med datorn och köra musiken från den istället. Typiskt när man redan har mycket att göra. Det var iaf kul att träffa tjejerna igen och dem tyckte det var en rolig dans (tror jag :S)

I fredags så åkte jag till Älmhult för att tenta i Personlig Försäljning. Vet inte hur det gick men jag hoppas jag klarade mig iaf! Det kommer ju alltid dom sakerna som man tycker är mindre viktigt så man har inte övat lika duktigt på det.. menmen.. Sen åkte de flesta i klassen till IKEA och käkade, trevligt med tanke på att alla ska ha praktik i 10 veckor nu. Sen åkte jag till lägenheten och skulle riva tapeter men det blev stopp i avloppsbrunnen och JAG fixade det. Jag är helt chockad över att jag gjorde det. men jag rörde INTE vattnet utan jag tillverkade en spade av en plastmugg... idérik som jag är. Jag har verkligen fobi för att stoppa in mina händer i något där jag inte ser vad det är. FY! Sen tog jag bara det lugnt hela kvällen med mys på soffan med Hampe.

För i lördags jobbade jag och jag var skitduktig (enligt mig själv) jag städade liksom in under kassan och där var det skräpigt. Och när det kom kunder så fick jag ju ta betalt så jag gjorde två saker samtidigt ;) det är inte dåligt en lördag.. Har nog förresten glömt att säga att jag är en ICA-arbetare. Sen när jag kom hem däckade jag på soffan efter att ha läst i boken "Hundraåringen som hoppade ut genom fönstret och försvann"  Sen träffade jag Hampe en stund och på kvällen var jag med mina Högstadietjejer. Vi beställde thaimat och kollade på "mello" som det så fint heter nu för tiden. Och på Due Date. 

I söndags körde jag, snäll som jag är, och hämtade Hampe i Kristianstad. Sen slöade vi lite innan vi stack till lägenheten och jag rev tapet så nu är det jävlar inte mycket kvar.. kan tänka mig att jag kanske blir klar redan denna veckan. (hoppas) I söndags kväll dansade jag. Vi gjorde klart vår andra koreografi och ska börja på vår tredje som ska bli crump! Kul att testa lite nytt.

Idag var det första dagen på min praktik! jag kan skriva ett eget inlägg om vad som har hänt idag för jag tänkte använda bloggen som loggbok så kan jag bara ta texten och kopiera in den i den riktiga loggboken.

Imorgon åker jag och två i min klass till Sthlm! På möbelmässan så det kommer nog inte att bli någon updatering. jag tar tåget kl 6 imorgon så egentligen skulle jag sovit för längesen men det går ju inte... det finns ju så mycket man måste göra innan man slocknar.. men men nu får jag sluta för dom skulle visst göra något med blogg.se.

Ha de bra! Se ya!


godnatt

Fy vilket väder det är!
Nu ska jag hem till denhär godingen och sova.
Skola imorgon och dans direkt efter. Kommer va en lååång dag imorgon och jag som måste plugga !
Godnatt Dröm Sött


check-lista

Idag har jag gjort en check-lista för jag känner mig duktigare när jag kan stryka det jag har gjort.

*Plugga
*Skicka bild till Stoby
*Dansen
*Riva tapeter
*Ringa och bestämma om vad som ska hända på lördag

Plugget är personlig försäljning som jag har tenta i på fredag, tror, eller snarare hoppas på att det inte är så svårt!!
Ja ni undrar säkert.. vadå skicka bild till stoby?.. Jo det är såhär att jag ska vara där på praktik i 10 veckor och då ska dem ha någon sorts kampanj med mig att det är ett gratiserbjudande att jag hjälper kunderna med deras inredning.. och då vill dom ha någon stor grej med mig på.. PINSAMT tycker jag, men men.. jag får lyda.
Dansen ja, den börjar imorgon och jag har hittat på dans till Kylie Minogue - All the lovers. Måste bara förfriska minnet så jag minns vad jag hittade på...
Riva tapeter i lägenheten. I det sista j*vla rummet. jag hatar verkligen tanken på att behöva göra det.. har hållt på med det i tre månader nu.. men med många pauser.. annars hade jag nog varit klar nu.. jag ska iaf aldrig göra det igen! Fy..
Och på lördag händer det sig som så, att jag ska träffa mina tjejer från högstadiet och jag tror att alla kunde. Det är inte ofta det händer. Så vi måste hitta på något kul!

Uppdaterar kanske med något ikväll..


Så.. då var det kväll. Jag var inte så duktig som jag trodde eller ville va!
Pluggat har jag stukit även om jag har en del kvar.. men jag har iaf pluggat och det var det jag skulle.
Dansat för mamma som godkände mig så nu är det bara att lära ut det imorgon.
Och den satans bilden till Stoby. Jag tog nog en miljon bilder och ingen blev bra. Alltså jag får panik på att alla ska se mig som kommer in i den affären. Men nu har jag skickat en iaf fast att jag inte var 100% nöjd.
Och tapeterna.. dom får sitta kvar idag för det hann jag inte. Jag var på Inredabutiken istället. Det var mycket roligare!
Nu ska jag ringa Juse för det skrev hon att jag skulle göra ;) får se vad vi kan hitta på för nått kul :)

när jag var i vardagsrummet och rev tapeter...



jobbelijobb

Dagen blev inte som väntat.
Jag som skulle plugga till tentan hela dagen blev inringd till jobb.
Gött för då får jag pengar men sjukt tråkigt nu när jag egentligen behövde plugga.
jaja, jag får plugga järnet imorgon!
se ya


indien

Nu har jag precis varit och vinkat av mina flickor som är på väg till Indien idag!
Om sex veckor kommer dem tillbaka med en massa upplevelser, åh jag vill också resa!

Ni kan följa dem på sofiaastroem.blogg.se

Här är dem på studenten 08
Sofia Johanna o Lisa



RSS 2.0