Jag vill ha mejl!

Vad är väl mer irriterande än när man går och väntar på något som man är så jäkla spänd inför?! Kanske kanske detta är min dag! Hoppas!

Vad har jag gjort idag då? Jag börjar med att berätta om igår, vi, jag och Hampe var och hälsade på Johanna och Ralle i deras nya hus! Så roligt, det bara kliade i mina fingrar att få hjälpa till med att placera och ge råd!! Idag har jag tagit det ganska lugnt. Städat en del och nu kommer Stina för att färga mitt dassiga hår. Tjolahopp! Vi synes


måndag igen

Det är måndag och jag ska försöka vara lite produktiv idag!
Det har inte gått så bra hittills, jag sov ganska länge (kunde inte somna igår så det hade sina skäl) jag har inte åstadkommit så mycket annat än att klä av dörrkransen från mossan och nu hänger vårkransen där.. Jag åt frukost, gröt, men den var inte god så jag åt inget. Orkade inte ta fram mackorna. Nu ska jag åka till Tormestorp och säga hejdå till broren som inte kommer hem på tre veckor, och när han väl kommer hem ska han fylla 20 den lille. Får åka hem och se till så att han får med sig alla grejerna. Mamma var orolig! Sen ska jag göra viktiga saker som jag inte kan berätta om än...

Det kanske syns ett ljus i den mörka långa tunneln...

Jag säger inte mer, men det kan bli spännande!


blääää

igår hade jag en så in i Helvetes tråkig dag. och idag har jag en lika dan! FAN DÅ!

12:45

Klockan är kvart i ett, Hampe har inte gått upp än.. Trist och tråkigt!


noll blogglust idag

.

Friday it is

Idag är det fredag och vad passar väl bättre än fredagsmys med hemmagjord pizza och lite gott sällskap?! Fredrik och Julia kommer hit vilken sekund som helst, pizzadegen ligger på jäsning och passionsfrukts-pannacottan står i kylen. Vi har köpt dippa,chips och morötter och efter maten blir det film. Blir inte denna kvällen bra så vet jag inte hur man ska göra för att få en perfekt fredagsmys- kväll

Ha det fint ikväll


Fundering

Man kan ha bra magkänsla och man kan ha dålig magkänsla. Men om man har både och, vilken ska man då lyssna på?


Dax för sängen

Har nu genomfört kvällens dans, ätit älsklingens mat, tittat en gnutta på tv och kanske fixat en lägenhet till en vän.. Produktiv kväll med andra ord. Nu ska jag gå och mysa med älsklingen som redan ligger i sängen. Han gick upp precis när jag hittade honom i morse... Så tråkigt när jag klämde mig fast och han bara, jag ska gå upp nu. Får passa på nu då!


live från mellankullagatan

Just nu, någon av grannarna lyssnar/tittar på någon sorts opera. Jag får ingen ro i korppen att åstadkomma något. Behöver verkligen komma igång med jobbsök och allt vad det innebär.. får inte dra ut på det som jag är så bra på. Jag har tre timmar på mig att komma på steg till mina flickor på dansen, just nu ligger jag lite back. Jag vet i huvudet hur det ska se ut, nu måste jag bara komma på hur stegen ska vara också.
Fy vad tråkiga inägg jag ger. En massa tjat och gnat om jobbsök, hur dålig jag är på det osv. Jag lovar att ni ska slippa sånt ett tag nu..

mitt cv föds

Vad det ska vara svårt att göra ett cv! Tycker det är superjobbigt att skriva hur "bra" man är. Jag är verkligen dålig på att se mig själv som bra när det väl gäller, kanske inte världens bästa när man ska söka jobb. Det är verkligen inte bra! Här sitter jag och tänker att jag inte har en chans, att det är inte lönt för alla andra är ändå bättre än mig. Och tänk om jag får jobb och inte klarar av de jag skrivit att jag kunde ? SHIT SHIT SHIT! Jag blir nervös av bara tanken att jag måste vara vuxen nu...

Ja må du leva!

Idag är det ett år sedan jag startade denna bloggen. Först och främst för att jag var nyfiken på det med bloggande, alla andra bloggade så varför skulle inte jag också kunna göra det? Och sedan tänkte jag i annat syfte att de klasskompisar som ville kunde följa mig på min praktik som började och höll på i 10 veckor. Lite gött var det att slippa föra en loggbok för hand.
Okej, såhär ett år efter, vad har hänt? Vi har renoverat klart vår lägenhet. Vi har flyttat in så klart.. Jag har slutat skolan och letar numer efter jobb. ( är det någon som sitter inne med ett så vill jag mer än gärna veta det ) Så mycket annat stort har inte hänt med mig under året. Inte vad jag kan komma på. Det är säkert något superviktigt jag glömt!

Träningsvärk, infinn dig!

Det är rättså tråkigt att vakna på morgonen efter att man kört två hårda pass dagen innan och inse att det inte gör ont på en millimeter av kroppen. Vad har hänt då? Jag tog i så jag trodde döden skulle öppna dörren åt mig när jag skulle hem.. fan! Jag vill ha träningsvärk!!!!!!


Lyx mat - wok <3


Box - cx

Nyss hemkommen från gymmet! Körde två pass på raken. Nu är jag slut i armarna! min högerarm som redan innan träningen var slut är helt död nu. Jag vet inte vad det är med den, men sedan vi var i Sälen har jag haft ont i axeln och idag gick det ner i armen. BU

90210 <3

Alltså vem som helst får säga att jag är värsta knäppgöken eller tönten som tittar på 90210. Men det är så bra! (tycker jag)
Tittade på de två sista avsnitten av säsong 2 nyss.. Nu vill jag ha säsong 3!!

noll inspiration

På torsdag börjar mina flickor dansen igen och då hade jag tänkt vara klar med vårterminens dans. Om jag ska fortsätta i detta tempot med samma nivå på inspirationen kommer jag inte kunna lära ut en halv takt.. Det känns värdelöst när man har så dålig inspiration till något man egentligen tycker är så himla kul!

Viktiga saker

Idag ska jag försöka få lite viktiga saker gjorda. Jag är inte bra på det där med viktiga saker.. Men ett cv och lite annat ska jag försöka knåpa ihop!


Take care

Fy vad man ska vara tacksam med vad man har!! Jag tittar på Sofias änglar och tårarna kommer med jämna mellanrum. Tänk vad livet kan förändras fort... Ta vara på varje ögonblick!!


En måndag

En helt ovanlig måndag. Jag började dagen med att ta bussen till Tormestorp, kändes knäppt att åka dit en morgon. Det var nog första gången i mitt liv! Åkte med Wilma och Anna till Lund för att Wilma skulle undersökas på sjukhuset och sedan blev det Nova Lund och det enda jag köpte var mat.
Trevligt med lite sällskap.


..

Varnar redan nu för osammanhängande inlägg.

Vet egentligen inte vad jag ska skriva, men jag vill skriva något!
Först och främst: alla skriver på sina bloggar att det är så mycket enklare att skriva när man mår dåligt. Det tycker inte jag. Jag vet aldrig hur mycket man vågar lämna ut, man vet ju aldrig vem som läser. Såna saker tar jag och berättar för kompisar och delar hellre med mig av positiva och roliga saker, i den mån det går. Jag tycker det är svårt att hitta på intressanta inlägg som någon skulle vilja läsa och därför blir det ofta inga inlägg alls istället. Sedan är jag ju störd. För jag vill ha många läsare men jag vill inte att vem som helst ska läsa.. Då kanske den bara gör det för att snoka i mitt liv och så.. Därför har jag aldrig länkat min blogg på tex FB som många andra gör. Jaja, har någon ens orkat läsa ner hit så är det ju bra för min del.. Nog om detta.

Imorgon så bär det iväg till Lund. Behöver egentligen fixa en massa med CV och söka jobb. Men Wilma ringde och frågade om jag inte kunde följa med så jag fick säga ja för jag var ju faktiskt med Selma i Helsingborg förra veckan. Annars blir det ju orättvist. Bara tråkigt att shoppa med noll pengar.. Får se det som fint umgänge med kusin och kusinbarn. Nu måste jag sova. La mig halv sex i natt och gick upp vid lite i tio så jag är TRÖTT!


Söndag

Nu: frukost/ fruktstund
Senare: inget
Ännu senare: träning
Ikväll: middag hos mamma o pappa för att fira mig!


Fest

Ikväll är det tjejfest med ett fint gäng, vi kommer antagligen känna på dansgolvet den sista timmen men nu festar vi som tjejer gör!


Stolt mamma

Här är mina små barn som jag tar hand om! På en helt ny stängel har jag 8 barn och snart ett till på väg! Kalla mig Duktig!


Nu bestämde snön sig för att komma


90210

Ligger i soffan nerbäddad under en filt och ser några avsnitt av den nya 90210. Är inne på andra säsongen och har snart kollat klart! Vill ha MER!


Inredare

Okej, det var ett tag sedan.. men har inte haft tid eller lust. Idag har jag i alla fall en trevlig sak att berätta. Igår tig jag Examen och titulerar mig nu som INREDARE! Det är ju kul. Mindre roligt är att jag ska vara på arbetsförmedlingen om 50 min, men det låtsas jag inte om!


Vilken tur man kan ha då!

Just när jag lovat att göra fina inlägg så funkar det inte att logga in! Blir man arg då eller?

Vi har i alla fall haft två snowboard- dagar och en med slalom! Gött, men det är ju långt ifrån vad man vant sig vid nu! Den nya kärleken stavas ALPERNA! Skönt att känna lite på brädan och skidorna i alla fall!


Hälsningar från backen


Ps

Vi ses i backen imorgon


Surprise!!

Jag befinner mig just nu i Sälen på högfjället. Detta har varit bestämt så långt som sedan i måndags. Snabba puckar! Roligt med en liten överraskning. Hoppas jag ska kunna bjuda på några härliga inlägg dessa dagarna, för det är ni värda!


Timglas

Det känns som att tiden rinner iväg. Snart finns inte det trygga kvar. Om två veckor är jag examinerad som Inredare. Jag har panik över livet. Hur ska det bli? Vad vill jag? Pengarna kommer snart inte komma in på kontot längre.. Det finns inga jobb! Helvetet är snart här tror jag, hoppas jag har fel! HOPPAS HOPPAS HOPPAS


Gott nytt år alla!!!!!


RSS 2.0