Shoppingcar

Perfekt för stora inköp ;) <3 mini cooper


tråk tråk

Känner mig som världens sämsta som glömmer bort.. Jag har inte haft det stressigt de senaste dagarna, bara tagit dagen som den kommit, vilket har resulterat i att bloggen fått lida. I tisdags hade jag inget att hitta på, så jag och Stina åkte till Kristianstad på mellandagsrean och typ tittade på sakerna.. Jag fick med mig två par jeans för 400:- hem och Stina köpte en mössa. Allt annat var skräp.. Nej men shoppinghumöret fanns inte hos någon av oss.. Vi lunchade med Juse också vilket var mysigt. På kvällen blev vi hembjudna på kvällsmat hos Hampes familj och fick WOK, senare var det nyårsplanering med gänget.
Igår var mormor och morfar på besök hos mig för att checka in min fina gran och (allt) annat pynt. (Finns inte så mycket av den varan) Vi fikade och när dem skulle köra fick jag panik över vad jag skulle hitta på hela dagen så jag åkte med morfar till Tormestorp och var hos mamma o pappa.. På kvällen käkade vi Lutfisk och Ris ala malta.
Idag har jag älskling och Daniel varit och handlat nyårsmaten. Det gick fint. Sen var jag med Stina i Hörby på spray-tan. Får väl se hur jag ser ut imorgon efter duschen.. Nu ser jag mest smutsig ut. Gött i alla fall att jag INTE FÅR tvätta händerna eller stänka med vatten för då KAN jag ju INTE laga maten.. :D HEHE  evil

Hoj hoj

Glömde bloggen igen.. Neee det gjorde jag inte! Har bara inte haft tiden! I söndags firade vi sista julen med hampes familj och senare på kvällen drog jag och hampe iväg på varsitt håll och festade in årets hemvändardag! Det var trevligt och resulterade i att jag gick och la mig kl 5. Sedan vaknade jag halv tolv och skulle vara på 35-års kalas kl 14.. Det kanske låter länge.. Men till saken hör ju att man är inte den piggaste när man varit ute på kvällen innan..


juledan

tjolahopp! Hade alla en bra julafton? Jag hade det superbra! förutom att jag var tvungen att jobba då, det förstör hela julstämningen. Tänkte berätta vad jag fick i julklapp, har inga bilder på paketerna än.. lite tråkigt men jag har inte orkat. Vi ska snart iväg på tredje julfirandet (alltså tredje dagen i rad) men vi slipper julmat! Vi ska äta ÄLGSTEK!!! Mums.
Mina julklappar:
  • Presentkort på hudvård 500:-
  • Vit stor Converseväska
  • Vit ljusstake med fyra armar från DESIGN Sthlm HOUSE
  • Två salladsskålar + salladsbestick
  • Berlock från Thomas Sabo Sjöstjärna
  • Set med Dusch creme och body butter Kings&Queens
  • Wok-panna
  • Diskmedelspump från Cult design
  • 2st Dessertskedar Rådhus till min silverbestickssamling
Fick en liten Bock av betong också som jag vann i klämmepaketen.. För jag gissade rätt
Sedan hade jag önskat mig en massa saker som Hampe fick ;) väldigt smart HAHA
  • Eva Solo Karaff som man också kan göra te i (den smala modellen)
  • Stavmixer (Eftersom min soppa som jag försökte mixa i blendern kom på väggen istället för att bli mixad)
  • BRANDSLÄCKARE ETT MÅSTE!!!!
Det är allt jag kan komma på för tillfället. Nu måste jag hinna in en runda i duschen innan vi ska till nästa ställe.
Känner mig nästan bakis, fast att jag inte drak något igår! Måste vara all mat! Fy, orkar fan inte ut ikväll!
Vi ska vara på 35-års kalas imorgon kl14 så jag får ta det lugnt.. Finns ingen tid till återhämtning imorgon..
Min julaftonsklänning!

Mätt som en sprätt


God jul mina vänner

Idag började jag julaftonsmorgonen med att jobba några timmar!
Sedan tittade jag och älskling på det sista avsnittet av julkalendern.
Nu sitter vi hos mormor och morfar och väntar på maten, innan såg vi traditionsenligt på Kalle. Jag har pyntat skinkan och knutit rosett på korven och garnerat äggen! Nu ska vi stax hugga in. Sen kommer kanske TOMTEN!


Hatkärlek

Till julmat.. Det är inte gott! Har jag aldrig tyckt! Men jag har i alla fall lärt mig äta lite sill med massor av ägg. Så mätt blir jag som sjutton ändå! Jaja


Fira lillejul

Nu ska vi snart åka till Tormestorp, närmare bestämt till hampes familj och äta julmat. Jag kan inte bestämma mig om jag är sugen eller inte på julmat. Får väl se. Jag är nog rättså duktig på att äta när det väl är dax.

Var på stan innan för den sista julklappen och hitta kläder till hampe och förhoppningsvis mig. Jag hittade en superfin och perfekt klänning! Blev så nöjd! Får ta bild på den imorgon !


God lillejul


!!!!

Tur att bilderna kom i den ordningen jag l in dem i förra inlägget?!?


22 december

Idag är det 12 år sedan min kanin dog. Den blev ihjälbiten av något djur som tog sig in i buren och bet av huvudet. Så hemskt! Jag saknar henom.. Mimmi killen.

Idag har jag varit hemma hos mamma.. Jag sov där i natt för jag orkade inte åka hem.. Gud vad skön min gamla säng var!! Så hård och go! Jag sov som en prinsessa och vaknade av mig själv utvilad och pigg redan halv 8. Det är absolut inte likt mig. Har pysslat lite med en julblomma till svärföräldrarna.. Och gjort klart lillebrors julklapp. Sen tvingade mamma mig att gå igenom en låda med gamla saker.. Meningen var att jag skulle slänga en massa. Det mesta åkte tillbaka i lådan när jag hade tittat på det. Hur man kan slänga saker som ger en minnen kan jag inte förstå! Det är ju en sån härlig känsla när man ser en gammal grej och tänker, juste! Det var den jag gjorde då.. Eller läser igenom något gammalt brev för att inte tala om första dagboken..

Vi var även ute på mossjakt i morse och skulle även hitta lite granris i en skog utan granar.. Till sist hittade vi en enebuske som fick duga.. Och på vägen hem låg det en gran i diket som jag kånkade med hem.. Jag som inte skulle ha någon.. Och fin blev den med lånad fot och lite kulor och krafs i !


Första bilden är från julpysselkvällen igår.
Andra bilden är på ett papper från lådan jag rensade.. Skrattade så jag grät när jag hittade den..
Tredje bilden är på min kusin ritad av mig.. Fantasi ?!?
Sista bilden är på min hittepågran


21 december

okej, än en gång.. sorry för dålig uppdatering.
Jag fattar inte vart tiden tar vägen! Man har ju galet lite timmar på ett dygn.
I måndags var jag och jobbade för Ki:Work och i går var jag också iväg på jobb för Ki:Work!
På kvällen var jag på kalas. Just nu sitter jag och väljer ut bilder från fredriks student. Jag ska göra ett fotoalbum till honom..i julklapp.. lite brådis!
Idag ser schemat ut som följer:
  • Fixa bilderna
  • Köpa julklappar till mamma, pappa, matilda (hampe?)
  • Köpa blommor
  • lämna alla julkort som ska postas i tormestorp.
  • Julpyssel hos svärmor ;)

WEEEEEEEHOOOOO

Imorgon ska jag JOBBA för Ki:Work. YEY YEY YEY!!!!!
Inreda hus i Ystad.

fjärde advent 4

Hejsan svejsan.
Nu är helgen snart slut. Har haf en massa för mig men tagit det lugnt också!
I fredags var vi ju ute för att fira Stina som fyllde år för en månad sen.. lite sent va! Men det var kul. I lördags storstädade jag hela lägenheten. S K Ö N känsla. Idag har jag först varit på Bodycombat, sedan handlat julklappar och varit på Morfars kalas. Nu sitter jag här i soffan, har dratt fram ALLA tomtar jag äger och har. Och ska pynta. Men jag gillar verkligen inte tomtar.. så dom kanske får åka ner i lådan igen dom flesta. Det bestämde jag nu när jag såg röran. Jag är verkligen inte en tomte-älskare.

dålig uppdatering 3000

varför blir det alltid period-bloggande? tre dagar stenhårt sen glömmer man totalt bort att man ska kika in... I mitt fall kan det vara för att jag är usel på att hitta på något roligt att skriva. Jag är nog tråkigast ever. Hur kul är det att läsa om mina dagar, om vad jag ätit eller att jag fick hål på strumpan. Man vill ju bli inspirerad när man läser någons blogg.. eller så gör man det för att man känner personen och undrar vad den gör på dagarna. Under tiden som jag inte varit här har jag hunnit med att göra naglar, "modella" lite för min kusin. Och festa med flickorna. Det är ju ändå ganska bra ursäkter för att inte vara uppkopplad..

God natt


halvvägs

Hallå idag!
Jag har hunnit med en massa idag men ändå är jag inte ens halvvägs igenom alla måsten!
Vaknade i morse av att klockan ringde 07.14. Julkalendern är ju 07.15 och jag har sett alla avsnitt! Sedan låg jag kvar i sängen och läste lite på atonbladet osv. Gick upp, grundstädade hela sovrummet, bytte sängkläder, t.o.m. putsade rutan!
Sedan fortsatte jag med julkorten. NU är dem äntligen färdiga! De blev jättefina men gud vilket jobb!
Nu är det bara frimärken som saknas sedan ska de skickas imorgon!
Jag gick till stan vid 12 och hämtade bilen på pappas jobb så att jag kan ta mig till Tinna. Träffade Älskling som var hemma på lunchen och bjöd mig på SubWay.
Ja, nu bör jag gå och göra vid mig så att jag hinner i tid till Tinna för en gångs skull!
Träning blir det förresten inte idag för jag kommer säkert bara bli mer förkyld!

finally

Jag har äntligen fått tummen ur röven och luskat bland alla jävla kodmallar och stilmallar och fan vad det heter.
Har stört mig på att överskriften till alla inlägg var ROSA och VERSALER! Det är ingen Barbie-blogg och jag är en gemen-tjej. Fick bort den förfärliga bilden från Headern och dit med en ny som jag inte är 100% nöjd med men nu KAN jag ju ändra när jag känner för det. See ya! imorgon är jag ledig, då ska jag hinna MYCKET!!
  • Städa lägenheten grundligt
  • Pyssla klart alla hundrasjuttioelva julkorten
  • Packa inför "modell" grej på fredag
  • Göra naglar
  • Träna? Tror inte det eftersom jag blivit förkyld :(
Vad tycker ni om min nya design?

wonderful,fabulous,fantastic

Steve Madden: Craizie 1199:-

brandos.se

Julkort

Håller på att pyssla ihop julkorten! Mysigt men Gud vad frustrerad man blir på sig själv att man bestämmer en sånhär sak! Har typ 25 kort och det är en himla massa jobb! Jag tror att jag köper kort nästa år! Kan inte visa bild idag för vissa av er som läser kommer få ett och då blir det ju ingen överraskning!


Nu var det längesen

Förlåt.. Har glömt bort att jag har en blogg. Började skolan i måndags och hade redovisningar om våra praktikplatser. Igår hade vi en föreläsare som pratade om mässor. Vi hade grupparbete osv. På kvällen var vi som alltid hos mormor och morfar och firade lucia. Idag blir det föreläsning om dekoration. KUL!


HEL(i)G

Helgen är väldigt helig för mig! Nu ska jag bannemej sluta jobba lördagar! För jag tjänar fasen nästan ingenting på det! Så till våren ska jag nog inte behöva! Hoppas! Hade varit så skönt att få ha helgmys!


.

Om jag hade kunnat så hade jag sagt det.. Men fan! Inte härligt med helg än.. Ska jobba imorgon :( sen blir det BAR B KO i Kristianstad med älsklig, hans jobbekompis+ flickvän! Trevlig, och Då är det helg!

Ikväll: IDOL FINAL vem vinner?


SLUT :..(

Just nu känner jag mig inte ledsen.. Men när jag på måndag INTE ska sätta mig på tåget till Malmö så kommer jag vara det! Jag kommer sakna det så mycket!!! Fick en avskedspresent. Undrar vad som gömmer sig där i! Får va nyfiken tills jag kommer hem, för jag har inget att bära saken i.


9:e December

Sista dagen på praktiken.. 10 veckor.. Gud vad tiden går! Har varit 4 veckor och två dagar på EM och resterande på Ki:Work

KUL har det varit och tråkigt vissa stunder.. Men man kan inte bara ha kul! Mkt jobb i alla fall! Idag består dagen av konsultationer. Två i Lund och en i Barsebäck sedan är min praktik över.. Scary! Jag ska snart ut i riktiga arbetslivet!!


Hemskt

Hallå! Det jag ska berätta nu är inte kul.
Man blir rättså matt!
När jag kom hem skulle jag göra tomatsoppa. Jag följde receptet till punkt och pricka och allting gick som en dans.. Tills momentet: mixa soppan, kom. Jag hällde i soppan i vår blender, eftersom det är en sorts mixer, (det stod ju inte stavmixer i receptet precis). Hällde lite utanför och tänkte, ööh det ser verkligen ut som spya! Höll lite i locket och satte igång. Inom loppet av någon millisekund så fanns det soppa lite överallt i köket, det såg precis ut som att någon kräkts på väggen, min handled blev bränd och jag står och tittar på elendet utan att stänga av. Av någon anledning kopplade inte hjärnan att det borde ske något.. Så efter kanske 3-4 sekunder stänger jag av den och FY FAN! Okej tänkte jag, jag måste städa. Hämtar hinken och fyller den med vatten. Ska bara hälla i lite golvmedel så att det luktar gott. Och tror ni inte art korken var trasig när jag tog den så den åkte ut på golvet. Tack vare mina skills så tappade jag inte ut hela, utan fångade den i luften så det var bara några deciliter som åkte ut.. Men ändå! Rättså taskigt!!

Vad har jag lärt mig? Häll inga varma saker i blendern och försök mixa!
OCH!!!!! Tomten, jag önskar mig en stavmixer!


8:December

Börjar dra ihop sig att skicka julkorten nu!! 8 dagar kvar och jag har inte börjat! Måste köpa grejer så att jag kan pyssla ihop några kort! Vet hur de ska se ut redan..

I eftermiddag/ kväll när jag kommer hem ska jag köpa en liten present till min praktikplats! Tänkte först göra egna chokladtryffel men det vet jag inte om jag orkar! Det skulle va en massa lustiga grejer i alla recept jag hittat så det blir nog köpta. Och en fin liten skål eller något som de kan använda till sina inredningar sen!


7:e December

Idag har jag varit på luciatåg! Åh så gulliga små lucior, tärnor, stjärngossar, tomtar och pepparkaksgubbar där var! Jag hade en minilucia, en stjärngosse och en liten tomte att titta extra mycket på! För det var Egon, Alva och Neelix dagis som hade lucia utomhus! Mysigt förutom att det regnade lätt. Har ätit tomtegröt också ikväll! Jag och hampe åt för 6 personer! Han var värst såklart och gjorde ännu sex portioner som han och hans julgalna vän ska ha imorgon till frukosten.. Hur orkar man?

Jag borde sovit för längesen!! Jag orkar aldrig gå upp på mornarna och ändå lär jag mig inte att jag måste lägga mej tidigare.. Sov i och för sig på soffan innan klockan ens var 8. Nej fy vad jag skriver en massa blask
GOD NATT


6:e December

Just nu: lagar hittepå-mat
Snart: box med johanna
Sen: äta och dö en stund i soffan


5:e December

Jag trodde nyss att jag skulle dö! Eller i alla fall bli väldigt skadad.

Jag sitter på tåget och i Lund går en utländsk man ifrån sin plats, precis som att han ska gå av tåget. Kvar lämnar han en öppen bibel på arabiska och sin väska. Jag var bombsäker på att det var en terrorist och att det i väskan låg just en bomb. Det var platsen mitt emot mig och jag skulle nog bli mest skadad av alla på tåget OM det hade varit en bomb. Men han kom tillbaka, det var lättande!


Är jag hemsk som tänker en sån tanke? Eller är jag sjuk som är sån chicken och oroar mig så sjukt mkt?


SOSSO!!

Nu ska vi gå all-in jag och Sosso! Så får vi se vart kvällen bär!


3:e December

Vad händer en lördag som denna? Ska fixa lite i lägenheten idag och ikväll bär det iväg till Kristianstad och fina Sosso! Min nästkusin, vi hittade varandra på Lunarstorm och började umgås när vi var 15 och sedan dess har vi träffats, sovit över, festat och varit i Spanien! Nu är det läääängesen vi träffades såhär! Kanske två år sedan och det är inte bra! Men det ska vi ta igen ikväll!


On Stage - Malmö arena


Fusk

Jag fuskade 20 minuter och tog mig friheten att fira helg! Det var ju trots allt inte lönt att börja på de vita sakerna, jag hade ju knappt hunnit öppna färg yrken förrän jag skulle hem så jag tyckte jag var värd att få gå hem.


2:a december

Just nu är jag så jävla uttråkad! Är ensam på lagret (praktikplatsen) och målar gamla möbler.. Det är tre stolar som ska bli vita och en prydnassak. Sedan är det en moraklocka, två bordsskivor som ska bli svarta. Det är roligt att måla de fem första minuterna. Jag har inget tålamod att göra sånthär! Jag blir så arg av det.

Slutar kl14 har jag bestämt. Längtar tills dess. Då ska jag åka hem, göra vid mig och sedan åka ner till Malmö igen med mamma, pappa, älskling och våra grannar för att se On Stage som mamma fått biljetter till. Det bästa är nog ändå att vi ska äta på T.G.I Friday!!!! I love it! Ska ha både förrätt och varmrätt! Gud vad gott det är!

Nehe! Jag får väl fortsätta måla :(


1:a December

Nu börjar nedräkningen! Första avsnittet av julkalendern är sett och jag ska försöka se alla! Hoppas den är bra.. Chokladkalendern är öppnad och jag känner mig som ett stort barn! (det stora barn som jag är) nu ska jag försöka sova, upp tidigt imorgon för praktik. God Natt

(har försökt ladda upp bilder från i tisdags men det vill inte som jag vill så det dröjer)


RSS 2.0