30-3

Nu har jag jobbat 3 dagar av 30 totalt. Känns tungt att tänka så egentligen. 27 är ganska mycket. Men men, när denna veckan är slut så har jag ju bara 25 kvar. Vilka djupa tankar! Antar att jag är för trött för att åstadkomma något bra.
Vi ska på 25års fest på lördag till en kille. Och vad ger man? Jag såg en bild på en blogg och föll direkt för den. Mojito i en låda.. Alla ingredienserna till att göra mojitos. Det tyckte jag var väldigt fräckt. Jag gillar när det ligger tanke bakom det man ger. För när man ger för att man ska ge något så känns det så pinsamt att ge. Det kommer bli pinsamt att ge bort vår present på lördag.. för mig i alla fall. För efter många om och men så har Hampe bestämt att vi ska köpa en flaska Rom? tror jag. Jaja.. Killar, dom förstår inte det där med det lilla extra*

Vad föredar man?





VS.



OFF TO WORK

Idag är inget bättre än att jag ska jobba hela jäkla dagen! Till tio över sex BU! Jag vill ju va där solen är.. Det blev kanske ändå lite för mycket av det goda igår. För jag är fläckvis röd och varenda en som ser mig säger. ÅH! har du bränt dig? och då svarar jag NJA, jag blir alltid röd.. sen får vi se imorgon om det är som jag bränt mig eller inte. Idag är jag absolut inte så röd som igår.. Så.. jag hade inte bränt mig överallt.. Nu ska jag mumsa i mig mina jordgubbar sen sticka iväg till Stoby HEJA!

förändring - förbättring




inte riktigt klart men lite skillnad va?


steker

Nu är jag hemma i Tormestorp och steker vid poolen. 30,7 grader i vinden och 28 i vattnet. SKÖNT!
Väntar på att Stina ska dyka upp, hon är ledig från jobbet så då får hon minsann ha lite rehab med mig!

FY FAN VAD SKÖNT ATT VA LEDIG!

frukost 3

Hallå! Alla pigga och vakna? Det är jag!! Nu sitter jag och äter min tredje frukost i lägenheten. Det är mysig och det känns så rätt! Jag trivs!!!!


Ledig imorgon

Imorgon lovar jag inlägg. Nu ska jag gå och lägga mig och mysa med min tjatiga älskling som kallar på mig :) Min SAMBO :) Haha sjukt

SJUKT!

Nu bor vi i lägenheten! För igår tog vi hit sängen och sov här för första gången :) Idag tog vi hit soffan så det växer sakta men säkert fram ett boende.. KUL! Jag har så lite tid att sitta framför datorn nu. Men jag hoppas att det ska bli tusen gånger bättre när vi får detta klart. Im so happy :D
såhär såg köket ut första dagen.. och jag lovar lägga in en bild på hur köket ser ut nu.. men inte idag för jag har inte någon bild här :/

midsommar

tjo ko baloo vad jag är kass på att uppdatera!
Finns det blogg till mobilen? i så fall hade jag varit mycket flitigare här! Nu har vi asat upp datorn till lägenheten så  nu tar jag en paus. Har monterat alla garderoberna nu.. Känns så roligt att allt är klart nu! Antagleigen kan vi flytta hit sängen IMORGON! Helt sjukt.. jaja, nu får jag återgå till arbetet! heeej

förhärligt

Det är ju hemskt vad tiden går fort när man har roligt! När jag hade gjort provet i fredags som för övrigt gick väldigt snabbt (har inga förhoppningar om något fint resultat..) Så lunchade jag på stan med pappa, stack hem till Emma och färdigställde arbetet och fick fika.. Åkte till pappas jobb, skrev ut arbetet och postade det. Sedan åkte jag, mamma och Hampe till Inreda som har kursat och sålde ut hela sortimentet för 50% Där fanns typ ingenting! Vi fick med oss en hatthylla hem.. och på natten vaknade jag och kom på att vi behöver ju såklart ha en skohylla också. Så det var bara att sticka dit på lördagen igen och jo där fann ju EN kvar.... Fredagskväll, vi var hos Hampes kompis Axel med alla killarna  :) Jag trivs, haha.
I lördags städade jag och mamma hela lägenheten och Hampe pillade med en massa... På kvällen var mina föräldrar hos Hampes och åt. Såklart vi också.. Trevligt.
IDAG: Vi har pillererat i lägenheten, varit och fikat på Hovdala med Johanna o Ralle och sen fick vi ett ryck och började flytta. Så nu har vi nyss varit uppe och fyllt köksskåpen med grytor och bestick och alla möjliga och omöjliga saker... FY FAN VAD ROLIGT DET ÄR! Och nu ärr köket vitt och det är så in i helvetes snyggt :) Hade nästan vant mig vid det blåa, haha.
Jaa.. nu så "packar" jag egentligen. Hade Hampe vetat att jag satt vid datorn hade han blivit ledsen på mig.. för han väntar nämligen.. Jag packar inför imorgon för efter skolan ska vi ha klassfest och jag ska sova över.. Så vi ses väl inte förrän på tisdag i bästa fall. Håll ut!

har tyvärr inga bilder på datorn ännu så det får ni också hålla ut med ;) Vad jag är stygg!


läskiga prov

Jag känner inte för att ha ett prov idag. Jag har nog aldrig känt mig såhär oförberedd innan (jag vet det säger man alltid men idag är det det värsta jag varit med om). Allt är i en enda röra så det är svårt att få grepp om det. Det är det som är felet. Och att alla andra har sommarlov och så får vi plugga till tenta NU! I dessa tiderna, ingen bra planering. Har ju för 17 inte hunnit med att plugga pga all student och annat som kommit i vägen. Nej jag ska lova er lite positiv anda senare idag och framåt. Jag kan ju inte hålla på att gnälla såhär som en annan gnällspik! NU: Plugga det sista, duscha, äta brakfrukost..hoppas på att jag kan åka med min faster till stan, för mitt jojokort är tomt och man får inte betala kontant :(   SEEEEEE YAAA!

lite inspiration...

en liten uppdatering

Mitt i allt pluggande måste man få ha en paus. Nu är det ju korta pauser jag pratar om... Inte såna som jag tar. Det gick jättebra i morse när jag började plugga sen har det bara gått utför. Jag vill ju ha bra på provet. Saken är den att jag måste alltid pressa in faktan i sista sekund. Det går inte att  ta emot innan. Och det är jävligt jobbigt ibland. När man vet hur mycket det är man ska lära sig och man går runt och är stressad så säger bara hjärnan till mig : Äsch! Ta det lugnt! Jag vet att jag alltid klarar det annars... Men nu tycker jag i alla fall att det är  dax att börja lära sig något. Var ska man göra av sig. Känns som om två personer lever inom mig nu. En som säger slappa och en som säger FÖR F*N ska du inte plugga lite inför provet eller? 
I-landsproblem.

en jävla massa hosta

Sedan jag tog studenten har jag haft hosta titt som tätt. Det har varit i omgångar och folk tycker att jag är skitjobbig när jag håller på och hostar HELA TIDEN! Såklart tycker jag också att det är jobbigt. Framförallt känner jag mig jobbig mot andra men jag tror också att det kan va anledningen till att jag känner mig trött. All energi går åt till att hosta. En massa slem och skit som sitter nere i halsen och kliar som ett myggbett. Jag har varit hos läkaren men det är inget fel på mig.. Varför håller min hals på att gå isönder av allt hostande då? Fick bricanyl för ca1 år sedan men det har inte hjälpt särskilt mycket. Men nu har jag fått Pulmicort och det ska märkas skillnad efter en veckas behandling. Så gissa om jag längat till nästa vecka?!!!

YES! Det gör jag!!! (Tyckte alla som hade sånhär inhalator var så coola när jag var liten... nu är jag stencool som har TVÅ! eller?)

nails

Har glömt visa mina naglar som jag gjorde vid inför studenten.
Vad tycker ni?

Det är Tinna som har gjort dem. Titta gärna in på hennes blogg
http://allwayspink.blogg.se/

gillar hur jag tänker

Det är nog fel på mig. Jag kan aldrig bestämma mig och i vissa fall är jag bestämd och envis som en gammal get. När jag satt och läste i min Marknadsföringsbok nyss så gick det upp ett ljus för mig. För i samma stund som jag läste satt jag såklart och tänkte på annat..... Jag gör min älskling glad och bevarar den gröna tapeten till sovrummet.. När vi båda har tröttnat på den kan vi byta. Kollageväggen får istället hamna i extrarummet där det inte skulle vara någon tapet alls. Där är redan målat grått på väggarna och i sovrummet är färgen vald så att den ska passa till den gröna tapeten. Så det blir nog bäst så. Jag får min kollagevägg och jag kommer nog bli nöjd.
Hampe kommer garanterat bli nöjd över det. (iaf den gröna tapeten)
Varför har jag aldrig tänkt denna tanken innan? Jag är för dum för att själv förstå det.

koncentrationssvårigheter

Marknadsföring is the SHIT! I alla fall när man ska försöka plugga till en tenta. Har ingen som helst lust att sitta med huvudet i boken och nöta in strategier, matriser, taktiker och annat marknadsföringsskit. Nej nu var jag dum. Det är väldigt intressant.. men inte idag och inte imorgon heller. För jag vill inte plugga! Jag vill vara ute i solen och jag vill göra allt som inte har med att plugga att göra. Men så är det inte. Inte förrän på fredag em. Då är jag fri från pluggeri till den 15 augusti. Förutom att vi har två dagar i skolan nästa vecka med butikskommunikation.. Och på måndag ska vi ha klassfest. Jag ska göra två lekar och såklart har jag pillat med det istället för att plugga.. Jag har också hunnit med att göra en ny research för min kollagevägg eftersom min kära blivande sambo inte riktigt gillade den jag gjorde sist.. med allt rosa och lila.. ska testa om det går att få en i gråskala istället.

slängde snabbt ihop några bilder..

det finns några färgklickar, vill man inte ha det alls i färg kan man bara välja bort de tapeterna så har man en helt färgfri vägg.


...

...tentaplugg....

student&bal

Så! Nu har lillebror tagit studenten och varit på bal. En hektisk helg med mycket förberedelser och mycket skoj! Har lagt över alla bilder till den externa hårddisken och den har fredrik nu så jag kan inte visa några bilder.
Det har iaf varit en rolig helg. Nu är det tillbaka till verkligheten. Imorgon ska vi lämna in vårt grupparbete och redovisa det och på fredag stundar tentan! Jag har inte hunnit börja plugga på den än. Nej nu ska jag nog laga lite mat så magen blir tyst, sen ska jag skriva ihop vad jag ska säga på redovisningen. Fy, jag börjar känna mig sjuk. Har absolut inte tid med det nu.

harrys

Nya planer! Lisa fisa har kommit hem från Norge och vad passar inte bättre än att gå och äta gott på harrys då? Nu måste jag göra vid mig så att jag kan sticka.

So far so good.

Dagen flyter på och tiden GÅÅÅÅÅR!  arbetet kan klassas som klart och nu ska jag och mamma ut i regnet och knycka lupiner. Jag ber till Gud att det är fint väder imorgon!! Snälla snälla snälla! Det har ju varit pissväder två år i rad nu..

the day before tomorrow

Tjenixen! Idag är en hektisk dag! Om ca20 min ska jag vara hos min klasskompis och sätta ihop vårt arbete. Skönt att den biten är relativt klar! Bara tentan att plugga till nästa fredag. Efter att jag gjort det så ska jag handla mat med mamma och sen åker vi väl hem och fixar en massa inför imorgon. Jag ska göra sånghäften och en spellista på spotify. Jag längtar faktiskt till imorgon nu. För nu går det bra. Det går som det ska... Yes! Nu får jag väl skynda mig för jag har inte mer än gått ut från duschen... sommar...

bättre

Nu känns det bättre! Varför funkar det alltid att städa när man egentligen har 10000 viktigare asker att göra? Nu måste jag skynda mig så inte hampe blir arg.. jag lovade att vara färdig om 2 min. Han kommer och hämtar mig nu. Puss och tack julia o emma <3

killer

Ska börja med att säga att Siesta-helgen var toppen. Det kan alltid vara bättre (jobbade på löragen tex)  men jag är nöjd. Denna veckan då? En riktig mördarvecka! Och på allt som MÅSTE göras går jag runt med en jävla obehagskänsla i magen. Jag skulle kunna döda allt och alla. Jag hatar om någon säger något jag inte tycker låter bra. Blir skitsur på ALLT och då menar jag ALLT. Varför liksom? Det är mycket dåliga tankar som flyger runt i hjärnan och hjälper till med mitt surande. Men jag vill inte tänka så, jag tycker jag är knäpp i huvudet som drar upp gammal skit som är long gone... gissar på att jag är världsmästare på att tänka sönder allt och verkligen förstöra för mig själv....... FAN jag kan inte tynga ner allt. Något roligt måste väl hända?? JA! Jag tog årets första dopp och invigde vår pool igår! Sen trillade jag i också så 2 gånger blev det.


Vi drar nu!

Nu sticker jag till siestan. Jag vet inte när jag kommer i kontakt med en dator nästa gång så vi får väl ses när vi ses... min planering är så fruktansvärd så det finns inte, ni kan ju själva tänka er. Jag har en helg framför mig med bra musik, fina vänner och en gnutta fylla. Hur fan ska jag då kunna planera in att jobba på lördag förmiddag? Har ingen plan än. Det ordnar sig, ja det gör det alltid. (Timbuktu) :( inte på festivalen iår.
Ha det jävligt nice nu för det ska jag ha!


todays work

Jag som skulle till skolan idag... men när jag höll på att skiva bananen till min fil så kände jag bara att NEJ jag måste spy! Så jag fick springa till toan. Spydde aldrig men var helt svag så jag åkte inte till skolan. Jag är fortfarande helt slut hela jag. Vet inte vad det är med mig. Kanske för att jag råkade bränna mig igår när jag solade. Annars så vet jag inte. Försöker iaf få lite skolarbete gjort. Det är så SVÅRT! Jag vet ingenting om marknadsföring och så ska jag tillsammans med två andra göra ett arbete där vi ska göra en markndsplan för ett företag som verkligen behöver hjälp att komma "på banan igen". Blä för sånt jag inte kan. Det är mycket roligare att göra sånt man är bra på!

Var och hämtade mitt SiESTA band igår. MIN färg <3 Turkos

RSS 2.0