Snabbt och supergott

Körsbärstomater, sockerärtor, crème fraîche (paprika chili), kräftstjärtar, färskpasta toppat med några spenatblad! Så supergott och det tar cirka en kvart att laga!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2483523/images/2012/pic_196349463.jpg" class="image">


Jag hatar mig själv en smula..


Soffläge

Pyjamasen på! Morötter och dippa finns på ungefär 15cm avstånd! Jag kommer somna gott snart...


11.15

Ok nu ska jag ladda för 11 timmar och en kvarts jobb idag... Jag har ingen motivation över huvudtaget. Inte när jag vet att sängen nästan skriker på mig när jag kommer hem och jag ska upp imorgon igen. (förlåt att jag klagar, jag är superglad att få jobba men jag hatar just denna låååånga dagen) det är alldeles för länge att jobba 8-19,15 och jag är så jävla trött idag!


tvåååå veckor till min födelsedaag!!!

Idag är det två veckor till min födelsedag! Vad händer idag då? Jag tror jag åker en sväng till Mamma och hälsar på. Sen ska jag sitta inne hos Melina och göra det sista filmklippet. Efter det är det dans och när jag kommer hem Biggest Loser och sedan sängen. Slänger mig i duschen nu så kan dagen börja :)

städning pågår

Har städat och grejat hela förmiddagen. Har hunnit stryka, städa garderoben, dammsuga, damma, städa toaletterna och torkat golven. Nu funderar jag på att sätta igång med att putsa fönsterna.. men jag drar mig för det! Det är så TRÅKIGT! Och det kommer bergis regna och blåsa imorgon med min vanliga otur! Får se hur jag gör... Hade varit gött att få det gjort.. Jag har i alla fall en välförtjänt paus nu. Och så skulle jag gå ut och gå med Lisa när hon kom hem från skolan nu vid ett-tiden. Smsar henne och frågar om hon är påväg... Som svar får jag "hoppsan jag hade tittat fel på schemat så jag börjar kl 13... Haha" Jag blev inte förvånad det minsta! Gick nästan och väntade på det. Och den snurrhönan kunde väl skickat ett sms och sagt det.. Jaja.
uppd. Nu är fönsterna putsade så lägenheten är tip top nu! Jag sitter och väntar på att gå till danssalen nu! Jag har förberätt kvällsmaten så att det bara är att slänga ner i stekpannan när jag kommer hem.

Yvonne Ryding

Hejsan! Jag kom precis hem från en föreläsning med Yvonne Ryding. Det var bra och intressant. Får se om man testar hennes produkter någon gång.
(bilden tog jag från Google eftersom jag glömde ta en bild på henne ikväll!)


wishes

min önskelista... :)
Iphone halsbandLaptopfodralParfym
Stelton kaffetermos
Tredje säsongen av 90210
Tvål från Clinique

Oroligt

Haha! Hat inget roligt att skriva om idag. Så därför får ni ett o-roligt inlägg. :) (jag tyckte själv att jag var väldigt rolig här) har jobbat hela dagen 8-19.15 så nu känns soffan som min vän! Ligger och tittar på Sofias änglar... Så synd att vissa ska behöva lida så oerhört.


Söndag

Gick upp kl 9 vilket blev 10.
Satte mig på balkongen och lapade sol en stund, åt frukost på balkongen, skrev ihop en lapp att dela ut till mina elever (på balkongen). Gick och duschade, åkte till Tormestorp och hälsade på Hampes familj i trädgården. Åkte hem till min familj för att hämta upp Julia och Fredrik. Sedan åkte vi med mamma, pappa, mormor och morfar och åt stenugnsbakad pizza i Måleböke. Gott! Kikade en snabbis på trästället och sedan var det dax för dans. Först dans med min grupp och efter det ledarmöte i en timme. Åkte efter det hem till mamma och pappa och åt chokladmousse tårta, våfflor. Nu ligger jag i soffan, ska resa mig upp och springa genom duschen... Sedan är det sängen och denna helgen är ett minne blott. Härlig helg i alla fall!


Stenugnsbakad pizza

Chèvre, honung, pinjenötter, balsamico, ruccola


Strålande sol och vindstilla, söderläge på balkongen, vad mer kan man önska sig?


Överraskningen....

Glömde ju överraskningen förra helgen! Och sen har Hampe haft den varje dag så det har varit näst intill omöjligt att fota den, men nu gott folk så har jag nyheten! Vi, eller Hampe har köpt en ny bil jag jag gillar den enormt mycket :) rätt färg och allt!!


Indoorwalking

Nu!


Fredagshäng på balkongen


22 mars

Hejsan. Idag fyller min vän Lisa 23 år! Det innebär att det är exakt tre veckor till min födelsedag! Idag har jag suttit med filmklipp till showen, varit hos mormor och morfar och "lärt" mig laga kalops. Sedan var jag på dansen och jag och Felicia hade extra ldarmöte bara vi två :) Behövdes... Haha... Nu sitter jag och halvtittar på BB och ska snart inta sängen. Jobb imorgon från 8-13 och sedan blir det nog fika/lunch med Lisa på stan.

Redan vaken

Även om det inte är hela världen så gillar jag inte att bli väckt för tidigt! Jag har hela dagen ledig och väcks kl 7 av jobb som jag inte kan komma till... :( hade varit roligare om jag hade hunnit! Nu ska jag försöka vila lite till.. Dagen blir så låååååång om man vaknar för tidigt! Punkt


Tisdag idag

Vilket betyder bodypump! Jag har inte tränat på flera veckor! Ska bli skönt att få tillbaka musklerna igen, jag har ju bara dansat...


Lyxfrukost


Ska jag berätta en hemlighet?

Jag ligger fortfarande kvar i sängen och jag behöver inte gå upp så jag tänker ligga här lite till!! Kanske tills någon vill att jag ska gå upp :)


Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Utan planering och något så sitter jag nu hos Stina. Gött när man bara kan göra lite som man vill. Jag var och fixade nya p-piller i stan och på vägen hem cyklade jag inom Stina.. Sen har jag suttit här sen dess...


Måndag igen!

Det blåser as hell ute.. Jag ser inte fram emot att gå ut sen. Måste in till stan och fixa lite.

Jag lovade en överraskning i helgen men glömde ta bild och tänkte nästan att bilden skulle tala för sig själv.. Så vänta lite till så kommer det :)


Orättvist!

Är det inte lite orättvist att jag har världens huvudvärk idag, jag som drack vatten igår...


Gårdagens med Sara och Lisa


Sängen

Jag borde sovit för längesen!


in a hurry

Hej! Jag ställer mig frågan: Varför ska det tvunget vara fint väder när jag ska jobba? Jag hade en ambition om att gå en sväng i det fina vädret innan jobbet idag men jag har inte hunnit komma ur min morgonrock än, för jag hittade ett jobb som jag bara var tvngen att söka! Sådet har tagit hela förmiddagen och nu är jag skit stressad! Jag ska hinna duscha och äta tills kvart över tolv för då ville pappa att vi skulle gå och reklamera en wokpanna som det är fel på, kommer jag hinna? Jag har ju en B R A anledning till varför jag blivit försen... oki doki! Ikväll kommer jag få testa hampes nya köp :) I like! Mer om det får ni i helgen ;)

grå torsdag

Idag har jag inte fått mycket gjort. Eller en del är ändå färdigt. Jag hade inte så många mål med dagen. Jag har (försökt) tvättat bort limfläckar som har varit där sedan vi satte upp plastmattan på lilla toaletten. Jag har även skurat duschväggarna, gud vad mycket kalk vi har! Jag hatar det! Men genom att skrapa dem varje gång man duschat så eliminerar man det mesta dock! Jag har gjort klart dansen!! Så nu är min hjärna i princip på semester. Mamma har varit här på en fika och vi beställde en present till mig. Jag vet det är en månad tills min födelsedag men det var mamma som tjatade om att beställa det. Ett datorfodral så att min dator inte blir repad. Jag har ju med den lite överallt så det är lätt att den blir ful. Men nu ska det bli ändring på det!
Nu ska jag gå och göra kvällsmat så att man bara kan slänga det i micron när man kommer hem vid 9
Spagetti o Köttfärssås :)

gurlz

Efter önskemål lägger jag upp dessa vackra bilder från när vi hade tjejkväll hos mig!
Det händer inte allt för ofta att vi ses tillsammans alla! Men det är vi som hängde på högstadiet!

äntligen har jag fått kjolarna på bild

Det har varit lite tråkigt med mitt bloggande på sistonde. Mobilen ville inte lägga upp bilder och jag orkade inte blogga från datorn, men nu tog jag mig i kragen och laddade kameran och fick kjolarna på bild.
Här är tyllen jag jobbat med, neon gul, orande och cerise. Hoppas på
att det kommer bli en fräck effekt på scen!
Kjolen kommer att vara bara över rumpan... Med svarta tights som är
sönderklippta på framsidan. Och kanske ska jag sy linnen i samma färger!
Här är kjolen från sidan. Den kommer vara mer fluffig när den sitter på en
kropp istället för en stol.


Vad tycks? Är detta en fräck outfit för en dansförestälning eller vad!

Jag har fått lyx i köket! Belysning under överskåpen!


Nu GÅR jag till Tornestorp


Lite kjol uppdatering ska jag försöka få till idag


happy dappy

Älskar att rimma på ord :) Emelie Pemelie Pem, Emma Femma, Lisa Fisa, Maja Baja, you name it!
Idag har jag suttit på en stol och varit sällskap när Melina klippte ihop videon till Showen. Vi är långt ifrån färdiga men Gud vilken skön känsla när det liksom börjar arta sig! Och jag har just precis hittat på de sista fyra åttorna till min dansgrupp vilket är en lättnad! Det är lite press man har på sig att komma på roliga danssteg som ska vara fina att titta på samtidigt.. och så ska det vara på en nivå som utmanar tjejerna. De resterande åttorna kommer jag näst intill kopiera från dansen jag dansade till när vi hade denna låten. Nej, om man skulle masa sig bort mot danslokalen!

klipp & klistra

Hallå! Det varlängesen!
Jag har försökt mobilblogga i veckan men såklart har det inte funkat! Denna veckan har jag Sytt 14 kjolar på en dag (duktig jag vet) Har bara lite finslip på dem kvar! Idag ska jag och en annan dansledare sätta oss ner och klippa ihop film till showen som är i Maj... Det är skönt när man fixar den ena saken efter den andra på löpande band. Jag har nästan kjolarna färdiga, vi sätter ihop filmen, dansen är näst intill klar, jag och en annan tjej försöker fixa lite föreningskläder med tryck på och ja, allt går som på räls.. även det tekniska schemat är uppsatt, nu är det bara de tekniska minidetaljerna jag ska få in också sen är det klart! Vilken S K Ö N känsla! Enough about that!
Vaknade idag och såg att det var snö :( var tog våren vägen? den som var så välkommen?!

.


RSS 2.0