ledig dag

GUD vad skön dag! Eller i alla fall ganska skön. Jag har varit ledig vilket har varit så gött! Efter gårdagen och de gångna veckorna behövde jag en paus! Så jag har pysslat en massa med julgrejer. Klätt små bollar med mossa och gjort klart min adventsljusstake och en dörrkrans. Var och köpte den sista gardinstången också så när alla andra hänger upp sina julgardiner hänger jag upp mina vanligagardiner.
Såhär blev det färdiga resultatet av min adventsljusstake 2011

halmstad

Igår var jag med praktiken i Halmstad. Dagen började absolut inte bra. Jag steg upp lite efter 5 för att göra vid mig och ta tåget vid lite i sju. Det tåget missade jag precis.. Jag var nästan framme när det började rulla från plattformen. Okej tänkte jag, jag får ta nästa tåg (då skulle jag bli 20 min sen men det är ju överkomligt). Jag tog nästa tåg som tänkt och skulle byta i Lund. Förvirrad och stressad som jag var såg jag att det stod Ängelholm på en skylt och sprang till det spåret för jag såg att tåget rullade in.. När jag kom fram till det spåret stod det mycket riktigt Ängelholm, men tåget stod på spåret brevid där det också stod Ängelholm. Okej? Varför går det två tåg exakt samtidigt till Ängelholm tänkte jag och insåg att jag var tvungen att springa till det tåget som redan var inne på stationen. Jag HANN fram till tåget, tryckte på knappen och väntade.. tryckte igen.. då rullar tåget iväg. Så NÄRA! Men då fick jag vänta på NÄSTA tåg vilket skulle göra mig ännu mer sen. Tillslut kom jag fram efter att vara nära att ge upp. Men de ville verkligen ha med mig så de väntde på mig. Och jag fick fktiskt vänta på dem en bra stund innan dem väl kom så det var inte bara jag som gjorde oss sena. Men vilken morgon! Jag hann missa två tåg innan klockan var 8 på morgonen. Inte ofta man åstakommer något sånt.
Jaha i Halmstad, vad gjorde vi där?
Jo vi skulle inreda 3 lägenheter och tömma en. Låter kanske som en baggis.. Men det tar sån TID!
Först ska man lasta ut allt ur lastbilen (gör bärkillarna) Sen ska det packas upp och ställas fint. Man packar ju lite mer än som behövs för man vet ju inte exakt hur man vill ha grejerna när man står på lagret och packar. Det var tur att jag hade varit så duktig när jag packade.. Jag hade satt lappar på exakt vilken lägenhet och vilket rum sakerna skulle va på så det gick smidigt när killarna bar. TIDSVINST! Och det som tar sån tid är när man ska hänga upp gardiner, lampor och tavlor.. Sånt som måste hänge rakt och så. Strykningen tar också tid och är jobbig. Men kl22.00 var vi klara och begav oss hemåt. Vi var tvugna att bli klara igår så det var bara att bita ihop och jobba på. Jag blev hämtad av älskling på stationen i Häsleholm kl.01.00 i natt. LÅNG dag!
Lite bilder på några rum som gjordes igår.. Hade inte ens tid att ta bilder..
Hör är när jag håller på i sovrummet. Allt uppackat i fönsterkarmen. (INTE FÄRDIGT)
Jag och bilderna kommer inte överens. Det hade varit kul att visa lite vad jag gjort, men jag hoppas kunna göra ett inlägg med bilderna sen för nu går det bara inte.

en adventsbild


1:a Advent

Okej! Jag kan vara snäll och göra ett inlägg.. Det var ju längesen nu.. Idag står mycket på schemat! Först träff med mormor på stan för julklappsköp till NÅGON. Och sedan kolla in julskyltningen med Johanna. Synd att vi har sånt dåligt väder. Efter det ska jag fixa lite innan sista dansen för denna terminen och ikväll kommer Emma och Sara till mig på lite mat. Vad ska jag bjuda dem på? Idéerna är verkligen få! Det blir en bra söndag!

Igår hade jag en bra lördag med älskling som fick sin födelsedagspresent! En dag på SPA! Möjs med kurbad, massage, relaxbad och trerätters!


Jag orkar inte

Jag hinner inte


..

Jag ska jobba imorgon och kan INTE sova!!!!!!!!! Agghh


Äntligen fredag?

Nej! Det är så tråkigt när helgen innebär jobb :( jag blir mentalt nerbruten! Jag är så opossitiv som man kan va! Speciellt eftersom jag egentligen skulle varit ledig!! Nu ska vi till pojkvännens familj och käka! MUMS


Katastrof?

Denna dagen har inte börjat bra, först vaknade jag med ont i halsen och på tåget fick jag stå från Hässleholm-Lund. Det var varmt och jävligt och jag har jätte problem med att stå bara rakt upp och ner, får superduperont i ryggen och där var ingen luft så det kändes som att man skulle svimma... Det är inte slut än, tåget var ju såklart lite försenat också så jag fick nästan springa. KUL start på dagen?!


orkar inte

Idag har jag inte orkat eller hunnit blogga. Jag har haft fullt upp och jag orkar egentligen inte skriva nu heller, men jag vill ju berätta vad jag har pysslat med. Jag har varit på EM-Möbler idag, sista dagen. Det var faktiskt roligt idag för vi hade att göra hela dagen. Först satte vi ihop en hylla och sedan skulle den fyllas med JUL! Kul. Jag fick en gosig Moltex filt som avskedspresent!! Kostar ju över 500 spänn något och den måste kemas så snacka om fin present.. I kväll har jag varit hemma i Tormestorp och sytt en lampskärm. Måste visa före och efter bilder sen men har inga på denna datorn. Och när jag kom hem så var jag tvungen att hitta på de sista 8:orna till dansen i morgon. Det jag har hittat på är bra men svårt för jag kommer aldrig ihåg det när jag ska test-dansa , kan vara för att jag är så trött i hjärnan också? I morgon bär det av till Malmö igen!

Slut är förnamnet

Efter ännu en lång dag är jag helt slut. Har varit med och färdigställt hästgården idag och den ska fotograferas imorgon. När jag kom hem stekte jag pannkakor sedan skyndade jag iväg på box och efter det cyklade jag hem och hämtade pengar för att sola, var så sugen på det och jag var ju redan svettig så det passade bra,. Bättre om jag hade kunnat komma på det lite tidigare och sluppit cykla hem först. Men det ska jag tänka på tills nästa gång. GOD NATT


Nails done

Nu har jag varit hos Tinna och gjort naglar. Det blev silvriga stenar som är ojämna. Skulle egentligen ha vitt glitter men det kör vi på nästa gång. Sitter och väntar på tåget i Höör. TRIST! Det är bra med kollektivtrafiken neråt Malmö men uppåt blir det fan fattigt med tider. Jag är inte hemma förrän halv nio ikväll. Låååång dag. Har förresten köpt ett nytta navelsmycke hos Tinna också, det får bli tack-present till Hampe för att han hjälpte mig i morse. Hoppas han blir lika glad som jag ;)


Kaos-måndag!

Ibland kan man ha tur mitt i all kaos. Jag skulle köpa studentkort idag och det måste man göra i Malmö. Så jag kollade noga tågtider så att jag hann med att köpa biljett innan jag skulle åka vidare. Jag var hemma
i Tormestorp och hämtade foto och jag skrev ut min stidieförsäkran med andan i halsen för skrivaren har egentligen slut på färg men den lyckades klämma ut det sista till mig.. Sen skyndar jag till tåget och inte förrän där inser jag att jag nog inte hat tillräckligt med pengar på kontot! Score!! Va fan ska jag göra då? Jo då jag ringde älsklingen och bönade så han åkte hem och förde över pengar.. Är han bäst eller är han?!


god natt på er

Nu ska jag knoppa in.. Jobba imorgon! :(

11 11 11 11 11


Elva-11-Elva

Idag är det en UNIK dag. Önskar att få se när klockan slår 11.11


En till

Det finns nog ingen annan tid på dagen som jag hatar mig själv så mycket som på morgonen.. Varför? För jag går aldrig upp och det resulterar i att jag inte hinner göra vid mig eller äta frukost som jag ska, jag är förbannad på den som tar över på det viset för jag är EGENTLIGEN en morgonpigg människa. Varför har det blivit såhär.. That's the big question!


håem


varför MÅSTE man skriva en jävla rubrik?

Känns som att det enda jag skriver är ja.. idag har jag gjort detta: Och det är mycket roligare att få in något lite annorlunda och kul.. men kan inte förmå mig komma på något kul. Jag glömmer ta bilder varje dag på praktiken. Så det är tråkigt att berätta om allt som händer där utan bilder. Gör det ändå! Idag åkte jag först till lagret i Vellinge och vi packade lite för att sedan åka till en hästgård utanför Flyinge. Där var vi sedan resten av dagen och packade upp. Det är enorma rum och högt i tak så svårt att få sakerna att se så pampiga ut som de behöver göra.

Tidsoptimisten talar

Gud vad jag har tur ibland.. Det är inte lätt att vara tidsoptimist. Mitt mål var att cykla hemifrån halv, halv hade jag inte sminkat mig eller borstat tänderna.. Jag gjorde det i 190 och sprang ner för att hämta cykeln som typ inte ville följa med mig. Den var bångstyrig och fick höra några svordomar,. Sedan skulle jag fylla på jojo-kortet och köpa biljett och jag hann! Jag hade t.o.m 2-3 minuter till godo där jag stod och väntade på tåget som åkte från stationen 47. Snacka om superkvinna här!


onsdag

Hallå allesammans! Nu så skulle man vilja hålla kväll men jag har dragit ut på det som vanligt med dansen så ska gå igenom lite innan sängen kallar. Gudars vad jag är trött! Har varit i Halmstad hela dagen och packat ner en lägenhet och satt upp en och burit in lite saker som ska sättas upp i en annan. Det är helt otroligt vad det kan variera! Förra veckan var vi i ett dödsbo som inte var så superfräscht.. och idag i helt nybyggda lägenheter som inte bott i.. föredrar ju helt klart de nya objekten. Nej om jag skulle ta och prova lite danssteg. Jag satt på tåget i morse och hittade på lite men jag kunde ju inte röra på mig när jag satt där så det kanske inte är helt ultimata steg. DET FÅR VI SE!

Ki;work

På väg till Halmstad...


.,

så.. då har hela denna dagen snart gått.
jag har fått en massa gjort men det är en sak på min lista som jag inte gjort.
det är dans på torsdag och jag har inte hittat på steg att lära ut än. känner mig sämst på att ta tag i det.
allitd samma grej att jag pressar ut något i sista sekund. jag har i alla fall gått igenom alla gamla dvder från alla år och skrivit ner vilka låtar som varit med. måste välja en av de gamla låtarna till nästa termin.
har dragit på mig en förkylning också så det är ju perfekt nu när jag ska jobba mycket i veckan. NOT!
imorgon blir det halmstad på schemat, vet inte hur länge jag blir iväg och sedan är det en hästgård utanför lund som ska möbleras upp för fotografering och visning. ska bli roligt! jag skulle egentligen inte varit där denna och nästa vecka men det fanns att göra, sån tur man kan ha ibland..
nu undrar jag ju vilka alla ni som läser är.. kan ni inte bara göra en smilie i kommentrer eller skriva hej!
jag är så nyfiken!

premiär

jag.första inlägget från nya datorn

MacBook Pro... i min ägo


Uppd. måndag

Två av mina punkter blev verklighet om man säger så,.
Jag har inte fått min dator än.. Den har varit och vänt utanför dörren men jag var inte hemma då och dom ringde INTE!!!!! Bajskorvar!
Men imorgon ska jag sitta hemma tills dom ger mig den! Sådeså!

God natt


måndag

Ligger fortfarande i sängen. Idag händer tre saker:
1. Mamma fyller år
2. Jag får (kanske) min dator
3. Jag måste åk till Em Möbler och säga att jag inte vill va där..
Känner mig hemsk som ska göra det men jag kan inte gå där i två veckor och inte göra ett skit. Så hoppas bara på att de inte blir sura!
Har för övrigt killer ont i nacken idag efter att ha stått på huvudet igår!


Break

Halloj! Mörbultad efter kvällens danspass ligger jag redan i sängen pga min pojkvän som börjar jobba kl 5 imorgon (freak) jag hade inte börjat två timmar tidigare frivilligt...

Ikväll på dansen hade vi en kille som instruerade oss i breakdance... Inget för mig men det var kul att testa på.. Ont överallt nu.. God natt


-

Varför är söndagar så jävliga ?
Ångest och illamående och ändå är jag inte bakis :/


Änglamakerskan

Har läst ut en bok på en vecka! Och så väntade jag på den i ett år! Nu får jag vänta igen.. Den var bra i alla fall som alla andra böcker Camilla Läckberg har skrivit. Hett boktips och man behöver inte läsa alla böckerna för att förstå. Så bara ta en i högen! Finns 8 st.


Hejdå-mys

Vi åt världens godaste hemmagjorda pizza! En med salami, körsbärstomater och oliver och en med pesto, lufttorkad skinka, mozarella, basilika, körsbärstomater och när den var färdig i ugnen lite ruccola.. Smarrigt!


Dagens to do

Sitter på tåget med illamående :( jag blir alltid illamående på morgonen! Fattar inte.. Äter jag inte så mår jag illa för det och äter jag så mår jag illa för det! Vad vill magen egentligen!?

I alla fall just nu: På väg till praktik, vi kommer vara i samma hus som igår och ställa i ordning. Fotografering på onsdag där så vi har mycket att göra.
När dagen är slut på praktiken (vet aldrig när det inträffar) så ska jag ta mig hem igen. Och beroende på när det är så ska jag kanske, om jag hinner, hämta ut ny medicin! Mitt nya bra liv med pulmicort.. Vilken tur att vi till sist hittade den!
Ikväll ska jag till hejdå myyyyys hos Lisa! Äta gott och dricka något gott också tror jag bestämt.


Införskaffade


Torsdag och höstlov!

Idag är det torsdag för alla som inte visste det! Jag har ingen dans ikväll eftersom kidsen har lov.. Synd för nu har jag bestämt att jag ska träna pump. Det är mycket jobbigare än att träna alla härliga tjejer (och kille).. Idag ska jag även till triangeln och hämta mina nya skor!! Hittade ett par i Lund igår men såklart hade de en fläck på sig och var det sista paret, har alltid sån himla tur! NÄSTA Vellinge med pendeln 150 ;)


Mac book pro <3

Nu är det tredje gången jag skriver detta inlägget..... har totalglömt hur man gör här inne på riktiga internet. Bloggar alltid från appen.
Men! Jo nu har jag äntligen beställt min dator och den kommer på måndag eller tisdag! Gissa om jag kommer längta! Skönt att slippa den gamla som bara är bajs! Klarar sig inte utan sladden och programmen "svarar inte" 

Scar

Idag på väg till Eslöv för att bli upphämtad och åka till stehag på konsultation! Sedan lite andra projekt idag som att tömma en lägenhet och något annat som jag inte minns! Dagen började bra, skar mig mitt i handen med brödkniven.. Hur lyckades jag med det? Skulle vifta bort smulorna och hade visst kniven på fel håll :(


Slutkörd

Nu ligger jag i soffan, ny duschad efter ett hårt box-pass. Imorgon har jag sovmorgon! Så skönt!! Btw hittade förresten på skånetrafiken-appen att man kunde söka nuvarande plats men deras idé var inte riktigt som min.. Min var klart bättre!


Åå åka tåååg

På väg hem igen! Idag har vi varit på lagret hela dagen så hoppas vi åker ut på några projekt imorgon,


Malmoe

Befinner mig i Malmö. På väg till praktikplatsen. Har varit och kvitterat ut en nyckel från mäklaren. Sedan gick jag tillbaka till bussen men fick springa den sista biten för att hinna... Tror ni inte att det fanns en busshållsplats exakt brevid mäklaren som vi nyss åkte förbi? Jag hade inte behövt sitta här och svettas! Skånetrafiken-appen skulle uppdateras så att man kunde söka på närmsta hållplats i förhållande till vart man står när man söker! Kanske något man ska föreslå för dem! För det är inte lätt att hitta annars.


RSS 2.0