Mot strömmen

Jag är just nu på väg hem ifrån Lund, det känns som att jag går helt mot strömmen en dag som denna, för Valborg är ju trots allt förknippat med Lund. Jag har inget emot att åka hem och ha en lugn kväll. Ser så sjukt mycket fram emot det!! Ha så kul alla som super idag! Jag ska tänka på er imorgon när jag vaknar utvilad och pigg!


Nytt försök

Har försökt ladda upp bilder från bloggappen i en vecka nu men det går bara inte! Så detta är ett nytt försök på att visa mina snygga skor!


Just idag har jag inte så mycket motivation för jobb,


Den tjugofemte

Idag är det den 25 april! Vad betyder det då? LÖN såklart!! :) och jag kommer inom några minuter ha ett par nya pjucks i cykelkorgen på väg hemåt! Love it! Bild kommer


Från modellfotograferingen

Modeller: jag i vitt och Julia i svart (lillebrors flickvän)


Äntligen är denna veckan slut!

Det är både med glädje och kämpande jag gått igenom denna veckan. Jag har haft 14 olika koreografier att hålla koll på i huvudet denna veckan och det är inte alltid hjärnan vill samarbeta när det är så mycket att hålla ordning på, MEN! Jag har fixat det! Utan att bryta ihop och utan att glömma bort något! Veckan har inneburit att jag nästan inte ätit ett enda mål lagad mat också. Jag har i princip inte varit hemma mer än när jag skullat sova och fått äta mackor till frukost och lunch då vi inte haft tillgång till micro på jobbet. Kvällarna har varit hektiska så i torsdags slängde jag i mig en happy meal på 10 min och i fredags tog jag take away på thai restaurangen kl halv 10 efter träningen, då hade jag varit hemifrån först på jobb och sedan träning inför modevisningen. Nog klagat! Jag har också haft skitkul denna veckan! Vi har haft avslutning och mini dansuppvisning för de två nybörjargrupperna och jag har haft min sista vanliga träning med mina flickor för denna terminen, vi gjode två helt fantastiska midevisningar på torget igår med stor publik och idag har vi kört igenom genrep av showen och det bara rullade på! Jag är trött och lycklig! Det är med blandade känslor som jag lägger mig nu! Jag har haft det så roligt men Gud så stressigt! Nu är det bara 8 koreografier att hålla reda på tills den 5 maj, det är mer lagom! God natt!


Varning för klagande!

Fy! Jag är på jobbet nu och packar och packar och packar! Jag ser verkligen inte slutet! Det finns så jäkla mycket grejer och de vill ha bort allt idag! Det kommer INTE gå. Jag packar som en galning och ändå så finns det hur mycket som helst kvar! Och det är synd om mig, för här står jag själv och ska packa ner, på det andra lagret står det två eller kanske tre och packar upp! Det är ojämn fördelning. Och han som ska komma och hämta saker kommer aldrig. Jag är så himla trött och pallar egentligen inte två timmar till. Denna veckan hade jag gärna haft dubbelt så mycket timmar på! Fy, när jag kommer hem ikväll ska vi träna inför modevisningen imorgon och hela dagen går åt för modevisning imorgon. På kvällen ska jag till aprilaren och fira att han fyllt 20 och på söndag väntar 5 timmar med gemensamt rep...jag skulle vilja byta bort min kropp och hjärna mot fräscha och nya krafter för jag är totales slut!


Fantastiska skor

Åh! Jag kommer ha de snyggaste skorna på modevisningen nu på lördag! Jag kan inte sluta tänka på dem! Har ingen bild så ni får hålla ut tills på lördag. Då lovar jag att ladda upp lite behind the scene bilder!


Recovery

Haha! Jag är rättså kass alltså! Jag köpte gainomax idag och det var därför jag var tvungen att träna! Har aldrig smakat det innan och Gud vad gott det var! Får nog springa lite oftare så att jag kan dricka fler ;) blåbär var verkligen att rekommendera!!


Stretchar

Sjukt stolt är jag över mig själv! Jag har inte sprungit en meter sedan förra året när jag sprang tjejmilen (utan nästan någon km i kroppen då heller) om man bortser från när jag får springa till bussen eller tåget :) så här ger jag er årets första (man vet aldrig om det kanske är sista också ;) )


Jobbet...

Just nu håller jag på med att bygga om i Icabutiken där jag brukar jobba. Vi flyttar varorna så att de blir mer försäljning på de varor vi har bra marginal på osv.. Såhär ser ett planogram ut över pastan som va en av hyllorna jag gjorde idag, sedan får man ändra lite eftersom varje butik har sitt specifika sortiment. Det är viktigt med hur många "ansikten" varje vara ska få och vilken ordnig från höger till vänster på hyllorna. Även var i hyllan, i medelhöjd av hyllan på andra/ tredje hyllkonsollen är den hetaste platsen. Lite tråkig fakta kanske men jag tycker det är så sjukt att man faktiskt kan sälja en sak bättre om den står till höger om en speciell vara !?


Huvudvärk!

Först och främst! Jag har sån huvudvärk!! Och inte en endaste Ipren i sikte :( buhu! Jag har iaf slutat jobba för idag vilket känns skönt efter att ha jobbat med huvudvärk. När jag kommer till stan ska jag till fyra butiker och privat kläder, skor och smycken till modevisningen. Och jag måste orka det.. Sen blir det nog att laga något i räserfart för att kunna spendera resten av kvällen i soffan.

Förresten, en rolig grej... För två månader sedan såg det mörk ut på jobbfronten, sedan fick jag hoppa in lite för Sjukdom och sedan kontaktade Ki:work mig så att jag har lite jobb där, och idag kommer det in en chef för han som jag jobbat med igår och idag och ville typ anställa mig på rak arm.. Hur kan det plötsligt vara såhär ?


ofrivillig paus

Hej! Jag glömde faktiskt bort att jag hade en blogg. Det var ju lite trist, men det har inte hänt så mycket som ni kan ha missat. Jag hade två kalas förra veckan för mig och var på ett kalas hos min kusins son. Jag jobbade och jag var och tränade inför modevisningen som vi ska ha på lördag. Idag har jag jobbat på Ica med att förändra i hyllorna, det är mycket flyttande och tänkande men bra blir det! Efter jobbet var jag och Johanna med morfar och tillverkade ett hjärta som de ska ha på sitt bröllp :) Det var lite mysigt!! Imorgon blir det jobb som idag till 4 sedan åker jag till Hässleholm och provar ut mina kläder till modevinsningen. Så får jag se om jag hinner träna också! ciao

Fredagen den 13e

Undrar om det blir något som ska gå snett idag. Hoppas på att det inte gör det! Jag har inte tid med misslyckande idag. Är på väg till Malmö för jobb! Sedan ska jag skynda hem och göra pizza till våra gäster och som tur var så blev det en hel tårta över igår så jag slipper stå och göra efterrätt! Nice!


12 april

Min födelsedag! Det har nog varit den stressigaste födelsedagen jag har varit med om! Jag ska aldrig fylla år på en vardag igen! Men i år var jag nästan tvungen. Melwin min kusins barn fyller år på samma dag som jag och i år fyller han tio, då fick han första tjing på lördagen och jag ska jobba på lördag så därför valde jag bort fredagen. Men när jag valde torsdagen visste jag inte att jag skulle få jobba i Malmö. Men det löste ju sig ändå! Min underbara Mamma fixade sallad och bullar och jag gjorde tårtor.
På jobbet idag skulle vi färdigställa ett hus som skulle fotas, jag var tvungen att ta bussen 15 för att hinna hem och det var på håret att vi nästan blev klara till det. Men jag fick springa till bussen och Linda fick göra den sista finischen. Jag kollade helt plötsligt klockan och det var fem minuter till bussen gick. Lite pinsamt att säga ehm.. nu måste jag gå. Hejdå du får fixa resten själv. Men jag var tvungen idag! Annars hade jag kommit hem jätte sent! Och det var ju faktiskt in födelsedag! Då får man göra lite som man vill tycker jag!
Godnatt! Nu ska denna gamla fossilen som min vän kallar mig sova sött och göra avgjutningar i madrassen, för det är väl det fossiler gör?! Imorgon, på det igen! Malmö och sedan skynda hem för att ha Hampes familj här... Phu

En present


25 minuter

Jaha, då har jag 25 minuter kvar av mitt 22åriga liv innan jag glider in i 23 års åldern. Fy! Men jag ser fram emot kalas och paket imorgon så godnatt! Nu ska jag försöka sova! Det lyckas man ju aldrig med när man ska fylla år!


Kallt

Idag har jag varit inomhus och jobbat! skönt kan tyckas, men inte när det är 10 grader i huset! Fy fan vad jag hatar dem som stänger värme och el helt!! Usch! Har haft vinterjacka och halsduk på hela dagen. Och jag har ändå frusit!


Imorgon...

Är det MIN födelsedag!


Pixlromatic

I morse hoppade jag av tåget i regniga Lund och fick en total black out när jag hade hoppat av! Jag fick en jättestark känsla av att jag hade hoppat av på fel ställe! Jag visste exakt hur platsen jag skulle till såg ut, men hur skulle jag komma dit? Låg denna platsen i Lund och var går man för att ta sig dit? Jag hade ju såklart kollat kartan dagen innan men såklart fick jag panik där jag stod vid ett övergångsställe. Men sedan infann sig lugnet och jag kom på att det är ju busenkelt att hitta dit! Jag litar väldigt mycket på mitt, vad säger man?, lokalsinne. Det är riktigt bra oftast så jag vet inte vad som hände idag.
Nog om detta!

På min promenad till rätt ställe sprang jag förbi den ståtliga domkyrkan! Jag var tvungen att ta en snabb bild ( verkligen snabb, det är mycket gata och lite tak med på bilden) jag har gjort om den i pixlromatic bara för att sätta mig på tvären lite ;) alla andra kör stenhårt på sina instagram. Så, detta inlägget handlade om pixlromatic och då är det app som ska in på lodrät 3


Såå!

Då var denna jobbedagen till ända. Vi har plockat ner två objekt idag och snabbpackat till två rum i huset vi ska inreda imorgon. Så kul att jag har lite jobb nu! Denna veckan är det Ki:Work tis, ons, tors, fre och Ica på lör. Nästa vecka är det Ica mån, tis, ons och antagligen lite Ki:Work i slutet av veckan. I like it!

Förresten! Har på sånär som ett reps avstånd varit med om en krock idag! Två bilar på andra sidan körde ihop precis där vi körde och hade inte vajerräcket fångat dem så hade vi också träffats! Det är en sån hemsk känsla i magen när något sånt händer! FY!! Men det verkade gå bra med alla som var inblandade för de var ute från bilarna på ett kick så vi behövde inte stanna och hjälpa till. Skönt! Det är så läskigt när något sånt händer!


Åter igen på väg till Malmöhållet

Idag är vi först i Lund, vi ska tömma en lägenhet som blivit såld, sedan vet jag inte vad vi ska hitta på.. Måste bara tillägga att det är ju svindyrt att resa kollektivt när man betalar varje resa.. Hoppas jag får så mycket jobb att det är lönt med ett månadskort! Annars har jag inte råd :/ det är ju tråkigt


happy easter


Påskäventyr i Tyskland igår!


My tattoo


Nailcolor

Fan vad jag hatar nagellack! Det torkar ju aldrig!!! Jag har suttit hut länge som helst med fingrarna helt stilla och skulle testa och se om det torkat... Men det hade det såklart INTE så nu är allt jobb förgäves! Blä


American Pie Reunion

Igår var vi och såg premiären av American Pie Reunion. Den var superbra! Det var liksom American Pie på riktigt. Innan bion var vi och åt på Harrys så det kändes verkligen inte som en vanlig onsdag. Jag satt och tänkte under filmen: fan vad skönt med ledig lördag imorgon.. Men det är ju jobbetorsdag så vad jag blev ledsen när jag kom på det.. Fast det är en ROLIG jobbedag :)

Mitt hår igår, sparade lockarna från fotograferingen i tisdags och slängde ihop dem med lite klämmor!


On my way to.....

Malmö! För jobb :) ska vara inredare idag! Tjoho, första inredardagen efter examen


hej

har mellanlandat i soffan nu mellan de två "modelljobben" jag var med på en fotografering precis och det gick väldigt bra. KUL! Ni ska få se bilder när jag får dem :)
Nu sitter jag och väntar på att gå till danssalen. Vi ska nämligen öva inför modevisningen. Sen är jag faktiskt slut, Bad, en massa hoppande på fotograferingen och 1.5 timmes träning för huvudte mestadels.

Händelserik

Har en händelserik dag framför mig. Jag sitter just nu i bilen med Stina för att hämta hennes systers barn, sen ska vi åka och bada :) efter att vi kommit hem så ska jag vara med på någon modellgrej och sen när jag är klar med det så ska jag på en annan modellgrej. Jag börjar tro att jag kanske är en modell... Nej, jag skoja bara men kul!


Godmorgon alla söndagspigga

Tjoho! Varför är söndag en så deppig dag? Jag behöver egentligen inte deppa för jag är ju ledig imorgon. Men jag har bestämt mig för att göra det ändå, som alla andra! En sak jag hatar riktigt mycket med söndagar är att jag har träning på kvällen. Det är så dumt för man måste alltid stressa hem om man åkt iväg någonstans... Det är inte kul.

Har egentligen inte så mycket att säga, jag ska nog gå en runda med Stina snart, vädret ser härligt ut!


RSS 2.0