läskiga prov

Jag känner inte för att ha ett prov idag. Jag har nog aldrig känt mig såhär oförberedd innan (jag vet det säger man alltid men idag är det det värsta jag varit med om). Allt är i en enda röra så det är svårt att få grepp om det. Det är det som är felet. Och att alla andra har sommarlov och så får vi plugga till tenta NU! I dessa tiderna, ingen bra planering. Har ju för 17 inte hunnit med att plugga pga all student och annat som kommit i vägen. Nej jag ska lova er lite positiv anda senare idag och framåt. Jag kan ju inte hålla på att gnälla såhär som en annan gnällspik! NU: Plugga det sista, duscha, äta brakfrukost..hoppas på att jag kan åka med min faster till stan, för mitt jojokort är tomt och man får inte betala kontant :(   SEEEEEE YAAA!

lite inspiration...

Kommentarer
Postat av: EMMA

Checka in denna sidan med den tapserade världsbilds väggen! Hur läckert som helst, det kan ni ju göra i "andra rummet" :) http://itsahouse.blogspot.com/search/label/Barnrum

2011-06-18 @ 00:08:08
URL: http://emmaxelsson.blogg.se/
Postat av: EMMA AXELSSON*

sv: jag skrev in det datumet också från början, men sen vet man ju inte vart man ska dra gränsen, så jag tog det där. Ska ni dit?

2011-06-18 @ 11:55:06
URL: http://emmaxelsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0